Λαμία: Σήμερα η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 07:50 Λαμία: Σήμερα η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»!

Και φέτος για 14η συνεχή χρονιά απλώνουμε το χέρι στον "Συν Άνθρωπο" - Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχειο "Σαμαράς" στη Λαμία!

Η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από Σύλλογο "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει από νωρίς πρωί και η αυλαία θα πέσει αργά το βράδυ με την κλήρωση του μεγάλου δώρου που φέτος είναι ένα Ford Ka+, 5θυρο, 1200cc, της εταιρείας "ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E." επίσημου έμπορου της FORD.

Επίσης 6η συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα ακόμη πολύ όμορφο κόσμημα, το «Γούρι Αγάπης» για το 2019. Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» να δημιουργήσει και φέτος το «Γούρι Αγάπης»  για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» θα διατίθεται στα "Δώρα Ψυχής" και στη συνέχεια αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία. Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» κ. Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε την κ. Σοφία Κροντηρά και κάλεσε όλους να στηρίξουν και φέτος τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής».

Δείτε το βίντεο:

Και φέτος έχει ΔΩΡΟ αυτοκίνητο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στα «Δώρα Ψυχής» θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο, με την στήριξη της εταιρείας "ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E.", που είναι  επίσημος έμπορος της FORD

Με έναν λαχνό αξίας 5€, μπαίνεις στην κλήρωση για το αυτοκίνητο και φυσικά βοηθάς τον συνάνθρωπό σου.

Το αυτοκίνητο που θα κληρωθεί φέτος είναι ένα Ford Ka+, 5θυρο, 1200cc.

Λαχνοί θα διατίθενται καθημερινά στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου, στην  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E. καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλoς - Οπτικά (Καποδιστρίου)

Δείτε το βίντεο:

 

«Δώρα Ψυχής». Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου, ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη… σε Σας.

    Σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα βρείτε είδη δώρων και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις, μπάλες,  στολίδια, πρωτότυπες κατασκευές, λευκά είδη και εργόχειρα δημιουργίες των μελών και φίλων του συλλόγου μας.  

Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών με τη δημιουργία και φροντίδα των μελών και φίλων του συλλόγου μας, σχολείων, κοινωνικών δομών κ.ά.

Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας, ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς και  ξενοδοχεία (Μύκονο, Ευρυτανία, ΄Ηπειρο)  καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. 

Με χαρά θα εξερευνήσετε…τα εκατοντάδες είδη του μεγάλου γιουσουρούμ «Μοναστηράκι» που θα έχει στηθεί για σας.

 

 

       

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση