Ένας χρόνος «7 Grams»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 07:50 Ένας χρόνος «7 Grams»

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη δημιουργία του «7 Grams», το στέκι για καφέ και ποτό στην οδό Θερμοπυλών 74 απέναντι από το «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Ο Χρήστος Στυλιανός και ο Νίκος Φουντούκης, ετοίμασαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου μια όμορφη γιορτή, με πλούσιο μπουφέ και πολλά πολλά γλυκίσματα ανταποδίδοντας στον κόσμο την αγάπη με την οποία αγκάλιασε την προσπάθειά τους και τους στήριξε σε αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

Αν και ειδησεογραφικά η Παρασκευή ήταν γεμάτη από πολιτιστικές εκδηλώσεις που δε μας επέτρεψαν να φτάσουμε νωρίς στα «γενέθλια», εντούτοις βρήκαμε το μαγαζί γεμάτο από κόσμο, που θέλησε να γιορτάσει μαζί με τους ιδιοκτήτες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

Ο Χρήστος και ο Νίκος μας υποδέχθηκαν με την ίδια όρεξη και διάθεση που έχουν από την πρώτη μέρα που άνοιξαν το κατάστημα και μας πρόσφεραν ότι λαχταρούσε η ψυχή μας. Βλέπετε κάποιοι εξ ημών θέλαμε να απολαύσουμε τα ζεστά και κρύα πιάτα τους συνοδευτικά με το εκλεκτό κρασί τους, πριν τις γλυκές γεύσεις…

Χρόνια Πολλά «7 Grams» πάντα με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες…

 

"7 Grams" Θερμοπυλών 74 (έναντι ΑΒ)

Για delivery στα τηλέφωνα: 22310 44201, 22311 04017 και 6981 773730 (WU).

(Διεύθυνση Καταστήματος: Χρήστος Στυλιανός – Νίκος Φουντούκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση