Λαμία: Ο Υπουργός Υγείας εγκαινίασε την νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 08:20 Λαμία: Ο Υπουργός Υγείας εγκαινίασε την νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λαμίας, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου 2020 στο ανακαινισμένο πέτρινο κτίριο (πρώην Σανατόριο), από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας που παρουσιάστηκε ενωτικός, υποστηρίζοντας ότι στο χώρο της υγείας δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροκομματικές ή πολιτικές αντιπαραθέσεις, για αυτό και ευχαρίστησε όλους όσοι από το 2006 σχεδίασαν για να φτάσει σήμερα να υλοποιείται το συγκεκριμένο έργο.

Επέμεινε επίσης πολύ στην προσπάθεια όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου για την καλή λειτουργία του και επανέλαβε πολλές φορές τις ευχαριστίες του προς αυτό. Αποκάλυψε τέλος ότι θα ξαναρθεί σύντομα στο νομό για τα εγκαίνια αυτή τη φορά του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Υπουργός Οικονομικών  Χρήστος Σταϊκούρας. Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, μετά του Πανοσιολογιότατου Πρωτοσύγκελου της ΙΜ Αρχιμανδρίτη Άγγελου Ανθόπουλου και του  Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της, Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Νεόφυτου Ραφαηλίδη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση