Λαμία: Και φρέσκα και μαγειρεμένα - Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά στην πόρτα σου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 07:53 Λαμία: Και φρέσκα και μαγειρεμένα - Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά στην πόρτα σου!

Τώρα μαγειρεύουμε εμείς για εσάς τα πιο εκλεκτά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όπως κι αν τα προτιμάτε, και τα φέρνουμε στην πόρτα σας, την ώρα που εσείς θέλετε.

Το νέο ιχθυοπωλείο της πόλης «Ιππόκαμπος», στην οδό Παλαιολόγου 23, φροντίζει να έχετε κάθε μέρα φρέσκα και μαγειρεμένα ψάρια - θαλασσινά, απευθείας στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!!!

Δωρεάν διανομή κατ’ οίκον, με ένα τηλέφωνο στο 22311 00316... Φέρνουμε τις παραγγελίες σας, στο σπίτι σας… τόσο απλά!

Ωμά, ψητά ή ανοιγμένα ψητά της επιλογής και τηγανιτά.


Ψητή, Φιλεταρισμένη Σαρδέλα.

Για ειδικές παραγγελίες ενημερώστε μας την προηγούμενη μέρα.

Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Ιχθυοπωλείο «Ιππόκαμπος», Παλαιολόγου 23, στο κέντρο της Λαμίας (δίπλα από τον Άγιο Δημήτριο), για να επιλέξετε τα φρέσκα ψάρια - θαλασσινά, της αρεσκείας σας από την πλούσια ποικιλία μας.

Ιχθυοπωλείο «Ιππόκαμπος»... Απολαύστε όλα τα φρέσκα ψάρια, ωμά ή και ψητά, με ένα μόνο τηλεφώνημα!!!

Ιχθυοπωλείο «Ιππόκαμπος»
Παλαιολόγου 23, Λαμία
Υπεύθυνοι: Κ. Γαϊτάνης - Κ. Καλυβιώτης

Τηλέφωνα για delivery: 2231100316, 6986800456, 6986800256
Facebook: Ιππόκαμπος Ιχθυοπωλείο - Ippokampos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση