«Τζάκια Σουφλερός»: Πάνω από 40 χρόνια είμαστε δίπλα σας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 07:00 «Τζάκια Σουφλερός»: Πάνω από 40 χρόνια είμαστε δίπλα σας!

Η επιχείρηση "Τζάκια Σουφλερός" στέκεται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στο πλευρό σας, προσφέροντάς σας ενεργειακά τζάκια και σόμπες για οικονομική αλλά και αποδοτική θέρμανση. Για αυτό τον λόγο, και δεδομένης της δύσκολης περιόδου την οποία διανύουμε, στο κατάστημά μας θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε ενεργειακά τζάκια και σόμπες.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να δείτε απο κοντά μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών τζακιών και σομπών, καθώς και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τον χώρο σας.

*Μοναδικές προσφορές από -15% έως και -40%

**Εκπτώσεις σε εκθεσιακά προϊόντα έως και -50%

Επωφεληθείτε τώρα των προσφορών και αποκτήστε το ενεργειακό τζάκι ή σόμπα που πάντα ονειρευόσασταν σε τιμές που δεν μπορείτε να φανταστείτε!     


 
Επίσης, τώρα που το φυσικό αέριο ήρθε στην Λαμία μπορείτε να επιλέξετε για τον χώρο σας μοναδικά ενεργειακά τζάκια φυσικού αερίου ή LPG, σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Επιλέγοντας ένα ενεργειακό τζάκι αερίου μπορείτε να απολαύσετε την θερμότητα με άνεση (Τηλεχειρισμός), αληθινές φλόγες, χωρίς την τροφοδοσία ξύλων και με στυλ χάριν στον ιδιαίτερο σχεδιασμό τον οποίο διαθέτει.

Η επιχείρηση “Τζάκια Σουφλερός” εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα ποιοτικότερα Brands της αγοράς:

  • Ενεργειακά τζάκια και σόμπες από την Δανία, Lotus
  • Ενεργειακά τζάκια και σόμπες από την Δανία, Heta
  • Ενεργειακά τζάκια και σόμπες από την Τσεχία, Romotop
  • Ενεργειακά τζάκια και σόμπες από την Αυστρία, Austroflamm
  • Ενεργειακές σόμπες από την Δανία, Termatech
  • Ενεργειακά τζάκια αερίου από την Ιταλία, Ιtakero

Τέλος ο καθαρισμός καμινάδας του τζακιού ή της σόμπας είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την ασφαλή λειτουργία. Με τον σωστό καθαρισμό προφυλάσσετε την καμινάδα σας από την δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων καύσης και εξασφαλίζετε την άριστη λειτουργία του τζακιού σας. Κλείστε τώρα ραντεβού για τον καθαρισμό της καμινάδας σας σε ασυναγώνιστες τιμές!

Επισκεφτείτε την έδρα μας στην Οδό Κύπρου & Ασωπού τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Δευτέρα  09:00 – 14:00
Τρίτη  09:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00
Τετάρτη  09:00 – 14:00
Πέμπτη  09:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00
Παρασκευή  09:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00
Σάββατο  09:00 – 14:00

Τζάκια Σουφλερός: Ποιότητα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 35184

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση