Γονέας μόνος... ψάχνει!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 16:51 Γονέας μόνος... ψάχνει!!!

Φροντιστήριο σημαίνει… Αξιοπιστία - Έλεγχος - Ποιότητα!

Ο εκπαιδευτικός που προτείνεται από ...τον φίλο του 2ου εξαδέλφου του γείτονά σου..., τι σου εξασφαλίζει από τα παραπάνω;

Στα δύσκολα χρόνια του κορωνοϊού, το φροντιστήριο τηρεί τις ρυθμίσεις της πολιτείας για υγειονομικούς λόγους και σε προφυλάσσει.

Πώς θα μπορέσεις εσύ και η οικογένειά σου να αποφύγεις τη διασπορά μέσω των επισκέψεων ενός καθηγητή σε άλλα σπίτια, που βάζεις και στο δικό σου σπίτι;

Φροντιστήριο, λοιπόν, είναι η ορθή απάντηση σε όλα τα εκπαιδευτικά διλήμματα που έχεις.

Αν βέβαια, κάποιος χρειάζεται ατομική διδασκαλία σε κάποιο μάθημα, ας το κρίνει ο φροντιστής - εκπαιδευτικός, σε συνεργασία με τον γονέα και τον μαθητή. Αυτός είναι που θα έχει και την ευθύνη για το πλαίσιο σπουδών, για τον καθηγητή και για την επίβλεψή του στο ατομικό μάθημα.

Η εκπαιδευτική πρόταση του φροντιστή - εκπαιδευτικού, είναι και η ενδεδειγμένη, γιατί:

  • Έχει την γνώση και την εμπειρία που του επιτρέπει να διαπιστώσει τις ιδιαιτερότητες και να εξατομικεύσει τις ανάγκες του μαθητή.

  • Είναι εξειδικευμένος σε ζητήματα εκπαίδευσης, συνεχώς ενημερωμένος από Πανελλήνιους φορείς και συνέδρια.

  • Διοργανώνει πολλαπλά διαγωνίσματα εμπέδωσης της ύλης και συμμετέχει σε Πανελλαδικά οργανωμένες προσομοιώσεις εξετάσεων.

  • Συνεργάζεται και συμβουλεύεται Κέντρα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, πανελληνίως αναγνωρισμένα.

  • Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι οι μαθητές των φροντιστηρίων έχουν τις άριστες επιδόσεις. Η άμιλλα και η αλληλεπίδραση που έχει ο μαθητής στο τμήμα, λειτουργούν καταλυτικά στη βελτίωσή του.

Ο Φροντιστής σου είναι ο πολύτιμος σύμβουλός ΣΟΥ!

Ο Φροντιστής και το Φροντιστήριο είναι πάντα δίπλα σου στο δρόμο για την Επιτυχία!
           …και αυτή είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που σου προσφέρει!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση