Καμένα Βούρλα: 19,9 στη Φυσική - 19,3 στη Χημεία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 07:56 Καμένα Βούρλα: 19,9 στη Φυσική - 19,3 στη Χημεία!

Το Φροντιστήριο Θετικών Επιστημών "Τσέλιος Κωνσταντίνος" στα Καμένα Βούρλα, συγχαίρει θερμά τον μαθητή του Σταμάτη Μωραΐτη για τις άριστες επιδόσεις του στα μαθήματα που παρακολούθησε στο Φροντιστήριο στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να πετύχει Άριστες βαθμολογίες:

  • Φυσική: 19,9
  • Χημεία:  19,3

Σταμάτη πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε βέβαιοι ότι πάντα θα πετυχαίνεις όλους τους στόχους που βάζεις στη ζωή σου, γιατί εκτός από άριστος μαθητής είσαι και εξαιρετικός Άνθρωπος!!!

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς, μαθητές για την εμπιστοσύνη τους, την αναγνώριση των προσπαθειών μας και του έργου μας και αυτό μας δίνει ώθηση για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.»

Το Φροντιστήριο Θετικών Επιστημών "Τσέλιος Κωνσταντίνος"  λειτουργεί στα Καμένα Βούρλα εδώ και 15 χρόνια. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε  ένα όμορφα διαμορφωμένο εργασιακό περιβάλλον με κλιματιζόμενες αίθουσες.

Η διδασκαλία και η καθοδήγηση των μαθητών μας σε συνδυασμό με τη χρήση PC Projector υψηλής ανάλυσης και μεγάλη οθόνη προβολής προς επίδειξη προσομοιώσεων των διδασκομένων μαθημάτων, βοηθά σημαντικά στην καλύτερη κατανόηση των εννοιών.

Δείτε περισσότερα για το Φροντιστήριό μας στο tselios.edu.gr

Τσέλιος Κωνσταντίνος
Φυσικός, ΕΚΠΑ

Φροντιστήριο Θετικών Επιστημών "Τσέλιος Κωνσταντίνος"
Διεύθυνση: Γ.Βασ/δη & Κακούρη 1, Καμένα Βούρλα
Σταθερό: 22350 89022
Κινητό: 6937120671

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.tselios.edu.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση