Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στο μαγευτικό «Villa Fiamegou» στην Άνδρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 12:10 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στο μαγευτικό «Villa Fiamegou» στην Άνδρο

Το LamiaReport και το ξενοδοχείο «Villa Fiamegou» σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο τριήμερο στην πανέμορφη Άνδρο.

Οι καλοκαιρινές διακοπές ήδη ξεκίνησαν και σου έχουμε το καλύτερο δώρο...

Κέρδισε τώρα δύο διανυκτερεύσεις στο «Villa Fiamegou», στο Μπατσί της Άνδρου

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 19 Ιουλίου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

Το μαγευτικό «Villa Fiamegou» βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι του Γαυρίου, στο κοσμοπολίτικο Μπατσί της Άνδρου και 50μ. μακριά από την πλησιέστερη παραλία.

Αποτελείται από 12 ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια σε μοντέρνα και minimal γραμμή, όλα με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα την απέραντη θάλασσα του Αιγαίο.

Tο «Villa Fiamegou» παρέχει κορυφαία ποιότητα για απαιτητικές υπηρεσίες με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και πολυτελείς εγκαταστάσεις με κοινόχρηστους χώρους, που μπορούν να προσφέρουν στιγμές διασκέδασης, υψηλής ποιότητας γαστρονομίας για σας, την παρέα και την εταιρεία σας.

Εάν ονειρεύεστε τις καλύτερες διακοπές στο καλύτερο μέρος δε θα τις βρείτε πουθενά αλλού παρά μόνο στην Άνδρο και στο «Villa Fiamegou»!!!

Μάθε περισσότερα για το ξενοδοχείο «Villa Fiamegou» στο www.villa-fiamegou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση