Νέα Εκπαιδευτική Πρόκληση από το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 08:20 Νέα Εκπαιδευτική Πρόκληση από το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο!

Εκπαιδευτική Ρομποτική με τη συνεργασία της eduACT | Education Unlimited.

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, εδώ και μια 10ετία, αποτελεί τον πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό οργανισμό της πόλης και είναι απολύτως έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά, εντελώς ανανεωμένο, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου.

Στεγάζεται σε ένα σχολικό συγκρότημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, θέτει και κατακτά νέους στόχους και βάζει τα θεμέλια για ένα σχολείο ζεστό και ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα σχολείο ανοιχτό στο κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο.

Κεντρική στόχευση και αντικειμενικός σκοπός του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου είναι να αποτελεί πάντα το "ΝΕΟ Σχολείο", όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν, να προγραμματίζουν, να ερευνούν, να ανακαλύπτουν, να πράττουν, να εκφράζονται και να δημιουργούν.

Τώρα, ΟΛΑ τα Εκπαιδευτικά Τμήματα, ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, τα Εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής πραγματοποιούνται, με τη συνεργασία της eduACT| Education Unlimited, στο Προνηπιακό και Νηπιακό Τμήμα του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου.

Διδάσκουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί από την LEGO EDUCATION ACADEMY, την οποία παρέχει στη Ελλάδα ο επίσημος φορέας εκπαίδευσης O3-Οut Οf Ordinary.

Η εκπαιδευτική διαδικασία με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλάζει, βγαίνει από τα όρια της σχολικής μάθησης, καταργεί τα σύνορα της τυπικής εκπαίδευσης του σήμερα,προσπαθεί να ανακαλύψει και να αναδείξει έμφυτα ταλέντα και δεξιότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά και πυροδοτεί την δημιουργικότητα παιδιών ηλικίας από 4 έως 15 χρόνων.

Η O3-Οut Οf Ordinary, επιστημονικός συνεργάτης της eduACT| Education Unlimited, προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο να διαδώσει τις καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης και οι νέες γενεές να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα. Η Eduact είναι ο επίσημος διοργανωτής σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια για τους διαγωνισμούς FIRST® LEGO® League και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας.

Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτικοί:

ΒΙΒΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΓΚΟΛΗ, ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΒΕΛΑΩΡΑ,
ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Επιπλέον, το Πολυδύναμο Πρόγραμμα Σπουδών του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικό Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ελληνικού Παραδοσιακού χορού, Εκπαιδευτικού Επιτραπέζιου Παιχνιδιού, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής (ΜΑΓΙΚΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ), Γνωριμίας με την Αγγλική Γλώσσα και άλλες ποικιλόμορφες δημιουργικές δράσεις.

Στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο γνωρίζουμε ότι το σχολείο δεν περιορίζεται μόνο μέσα στη τάξη και η εκπαίδευση δεν μπορεί να είναι μια μονότονη διαδικασία.

Ο χώρος της μάθησης επεκτείνεται και στο Γυμναστήριο του σχολείου, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν δραστηριότητες μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού, χορού, ψυχοκινητικής και μουσικοκινητικής αγωγής και στον καταπράσινο, παραμυθένιο κήπο, όπου η ύπαιθρος μετατρέπεται σε ένα μεγάλο φυσικό εργαστήρι, σε ένα χώρο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Τα παιδιά συχνά βρίσκονται μακριά από το συμβατικό σχολικό χώρο. Τα δημιουργικά εργαστήρια, οι εκπαιδευτικές επισκέψεις και τα πολιτιστικά δρώμενα δίνουν ερεθίσματα για ευρύτερες δημιουργικές ενασχολήσεις.

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, επί σειρά ετών, υλοποιεί δράσεις προς την κατεύθυνση του μετασχηματισμού του σε Αειφόρο Σχολείο.

Τη σχολική χρονιά 2018-2019 βραβεύτηκε με τη Σημαία και ανακηρύχθηκε Ελληνικό Αειφόρο Σχολείο.

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, ως Ελληνικό Αειφόρο Σχολείο, αποτελεί ένα οραματικό σχολείο που λειτουργεί ως κοινότητα. Βασίζεται στην επικοινωνία και τη συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας και στην καθημερινή σχολική ζωή δίνει ευκαιρίες να ασχοληθούν όλοι (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοίκηση, γονείς, τοπική κοινότητα) με τα κοινά και την αειφορική διαχείρισή τους μέσα σε πνεύμα ομαδικό και συμμετοχικό. Ένα Αειφόρο Σχολείο υπηρετεί τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προάγει τον πολιτισμό και το περιβάλλον και διαμορφώνει ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες.

Τώρα, ΟΛΑ τα Εκπαιδευτικά Τμήματα, ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

Κάντε άμεσα εγγραφή, για να εξασφαλίσετε θέση σε ένα σχολείο Καινοτόμο, Δημιουργικό κι Ανθρώπινο!

Τα καλύτερα… είναι ΕΔΩ!!!

Για επιπλέον πληροφορίες και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη κ. Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 38261 & 6979013890

e-nipiagogeio.gr

Πολυδύναμος Εκπαιδευτικός Οργανισμός

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση