«Sofianos pen & paper»: Δωρεάν παράδοση για όλες τις παραγγελίες - Επιστρέφουμε στο σχολείο και μένουμε ασφαλείς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 07:57 «Sofianos pen & paper»: Δωρεάν παράδοση για όλες τις παραγγελίες - Επιστρέφουμε στο σχολείο και μένουμε ασφαλείς!

Το βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper», πλήρως εναρμονισμένο με τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, βρίσκεται κοντά στους μαθητές και στους γονείς και παρέχει υπηρεσίες παραγγελιών με δωρεάν delivery ανεξαρτήτως ποσού, για όλη τη Λαμία.

Για παραγγελίες: τηλεφωνικά στο 2231039322 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο Facebook/SOFIANOS pen&paper

Στο βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper» στην οδό Λεωνίδου 4, στο κέντρο της πόλης, το προσωπικό πάντα διαθέσιμο και πρόθυμο να σας ενημερώσει, να σας εξυπηρετήσει και να σας παραδώσει τα σχολικά σας χωρίς καμία επιβάρυνση άμεσα και με ασφάλεια καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των μαθητών.

Το «Sofianos pen & paper» είναι πανέτοιμο για την νέα σχολική χρονιά έχοντας στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα σχολικά είδη, νέες σχολικές τσάντες και προσφέροντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ασυναγώνιστες τιμές, σχολικά βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ασύγκριτη ποιότητα, εντυπωσιακά σχέδια και μοτίβα με χρώματα που ξεχωρίζουν

Επώνυμες τσάντες: POLO, SANTORO, NO FEAR, HARRY POTTER, PAUL FRANK, RUSSEL, MUST, CITY, GORMITI


Βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper»
Λεωνίδου 4, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 39322
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Faebook: SOFIANOS pen&paper

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση