Λαμία: Η πρώτη σκέψη και για τη νέα σχολική χρονιά είναι το «ΠΡΩΤΟ» Φιλολογικό Φροντιστήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:52 Λαμία: Η πρώτη σκέψη και για τη νέα σχολική χρονιά είναι το «ΠΡΩΤΟ» Φιλολογικό Φροντιστήριο

Το «ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» Φροντιστήριο έρχεται να καλύψει τους δύο στόχους που πρέπει να χαρακτηρίζουν, σήμερα, τη διδασκαλία των απαιτητικών Γλωσσικών μαθημάτων:

Εξειδίκευση και εμβάθυνση στην κατανόηση, τη γνώση και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Ως αποκλειστικά Φιλολογικό φροντιστήριο παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα Εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία αφορούν το μάθημα της Έκφρασης – Έκθεσης και Λογοτεχνίας για όλες τις Τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου και όλα τα μαθήματα της Ανθρωπιστικής Κατεύθυνσης.

ΣΤΟΧΟΣ

Το «ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» Φροντιστήριο έρχεται να καλύψει την όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για σωστή και ουσιαστική γραπτή Έκφραση. Η βάση των προγραμμάτων σπουδών του Φροντιστηρίου μας είναι η εξάσκηση στον γραπτό λόγο, στο μάθημα της Έκθεσης και στη Λογοτεχνία, απαραίτητο εφόδιο όχι μόνο για τις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και για τις σπουδές την σταδιοδρομία στην αγορά εργασίας.

Ειδικά, με τη συνεξέταση Έκθεσης και Λογοτεχνίας το μάθημα αποκτά αυξημένο συντελεστή δυσκολίας και βαρύτητας. Καθίσταται ο κρίσιμος ρυθμιστής επιτυχίας σε σχολές υψηλής ζήτησης, όπως Ιατρικές και στρατιωτικές.

Οι επιτυχόντες μας των πανελλαδικών 2020

Στο «ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» Φροντιστήριο σταθήκαμε δίπλα σας από την πρώτη σας μέρα, μοιραστήκαμε την αγωνία σας, νιώσαμε το πάθος σας, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώσαμε, πετύχατε τον στόχο σας.

Σας συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία σας. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπρέψετε και σε αυτό. Καλή και γόνιμη σταδιοδρομία.

Μην ξεχνάτε ότι η  επίτευξη  του  στόχου  είναι το σημείο εκκίνησης για τον  επόμενο!!!

Επιλέγω το «ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ» φροντιστήριο:

Γιατί Πετύχαμε κορυφαίες βαθμολογίες σε συνθήκες πρωτόγνωρες και οι μαθητές εισήχθησαν σε σχολές της επιλογής τους.

Γιατί βασική μας αρχή είναι Πρώτα ο μαθητής.

Γιατί παρέχουμε φροντιστηριακή εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με αρωγούς τους ειδικευμένους ανά διδακτικό αντικείμενο εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι είναι καταρτισμένοι παιδαγωγικά και διδακτικά, συντονίζονται με βάση ένα ενιαίο πλάνο ύλης ενώ έχουν την ελευθερία της αυτενέργειας μέσα στην τάξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή αλλά και του κάθε τμήματος.

Γιατί σεβόμαστε τόσο την  προσωπικότητα του κάθε μαθητή ατομικά, αλλά και την οικογένειά  του και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  κι  ειλικρίνειας με τους γονείς των μαθητών μας.

- Πετυχαίνω τους στόχους μου -

Γιατί δημιουργούμε πραγματικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών μας.

Γιατί ολοκληρώνουμε έγκαιρα την ύλη, ώστε οι μαθητές να είναι άριστα προετοιμασμένοι μέσα από ένα κύκλο σχεδιασμένων επαναλήψεων για τις εξετάσεις.

Γιατί  προγραμματίζουμε τα διαγωνίσματά μας σε ετήσια βάση και σε συγκεκριμένη κάθε φορά ύλη, ώστε ο μαθητής να έχει ξεκάθαρη και μετρήσιμη εικόνα της προόδου του.

Γιατί καλύπτουμε τις μαθησιακές ελλείψεις με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις σε χρόνο πέρα από τον καθορισμένο του ωρολογίου προγράμματος.

- Κατακτώ τη ζωή μου! -

Γιατί εδώ διδάσκεσαι από τους καθηγητές για τους οποίους επέλεξες το «Πρώτο Φιλολογικό» Φροντιστήριο.

Γιατί εγγυόμαστε  την επιτυχία κάθε μαθητή που θα ακολουθήσει με επιμονή και υπομονή τη διδακτική μας μεθοδολογία.

Γιατί, είμαστε ασφαλείς, επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας!

Γιατί, Αν θες να είσαι πρώτος, έλα στο ΠΡΩΤΟ!

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Υπεύθυνος σπουδών: Χρίστος Π. Γαληρόπουλος, MS.c Φιλόλογος Α.Π.Θ
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 13, 1ος όροφος.
Τηλ. 22313 07691
Facebook/protolamia
Instagram/@proto_filologiko_frontistirio

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση