Καλή σχολική χρονιά με Bookstime.gr & Βιβλιαγορά Μπέτσης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 09:06 Καλή σχολική χρονιά με Bookstime.gr & Βιβλιαγορά Μπέτσης

Κάνε τώρα online την παραγγελία σου και κέρδισε από τις μεγάλες προσφορές μας!!!

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και είναι διαφορετική από κάθε άλλη!

Το βιβλιοπωλείο "Μπέτσης" στην οδό Κολοκοτρώνη 16 & Ροζάκη Αγγελή είναι και φέτος δίπλα σας, αλλά πλέον όχι μόνο με φυσική παρουσία!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Bookstime.gr, είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, για να κάνετε την παραγγελία σας online και να επιλέξετε είτε να σας σταλεί η παραγγελία σας στο σπίτι ή και να την παραλάβετε από το κατάστημα μας!

Στο βιβλιοπωλείο "Μπέτσης" θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές στα μεγαλύτερα brands της αγοράς όπως Polo, Santoro, Anekke, No fear maui, Kimmidoll, Batman, Spiderman, Cars star wars και πολλά άλλα.

Η άριστη ποιότητα, οι χαμηλές τιμές, η μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμό με την προσωπική εξυπηρέτηση θα κάνουν και αυτή τη σχολική χρονιά μία ευχάριστη εμπειρία για μαθητές και γονείς.

Φέτος επιλέγουμε το ξανά το βιβλιοπωλείο "Μπέτσης" και online το Bookstime.gr για μια ασφαλή σχολική χρονιά!

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/Bookstimegr-102130607852672

Βιβλιοχαρτοπωλείο "Μπέτσης" / Λαμία /Κολοκοτρώνη 16

Τηλ. 2231400342 - 2231046266

και online στο Bookstime.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση