Το Γυμναστήριο «Εν Κινήσει» σας ενημερώνει...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 11:27 Το Γυμναστήριο «Εν Κινήσει» σας ενημερώνει...

Όλοι εμείς στο Γυμναστήριο «Εν Κινήσει» στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, με γνώμονα το κοινό καλό τόσο των παιδιών μας όσο και του ευρύτερου οικογενειακού τους περιβάλλοντος σας ενημερώνουμε ότι συνταχθήκαμε με τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας.

Συγκεκριμένα προχωρήσαμε σε τριήμερη προληπτική - εθελοντική αναστολή εργασιών για να εξασφαλίσουμε τον επαρκή χρόνο προκειμένου να διενεργηθούν τα προγραμματισμένα τεστ από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα ότι κανένα κρούσμα δεν αφορά άτομο που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με το Γυμναστήριο «Εν Κινήσει».

Στο προσωπικό μας και τις οικογένειες μας διενεργήθηκαν, χωρίς να υπάρχει σύσταση, τεστ τα οποία είναι στο σύνολο τους αρνητικά.

Ως εκ τούτου και κατόπιν επίσης προληπτικής απολύμανσης του χώρου είμαστε ξανά κοντά σας από τη Δευτέρα 14/09/2020.

Να παρακαλέσουμε τον καθένα από εμάς να είναι πολύ προσεκτικός στη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων και αυθαίρετων σχολίων σε περιστατικά που εμπλέκονται ανήλικοι έφηβοι.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση

Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 

Γυμναστήριο «Εν Κινήσει»
Υπεύθυνη: Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη
Λεωσθένους 44, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 42507
Site: www.enkinisei.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση