Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε μοναδικά δώρα περιποίησης από το "Για Νυχάκι"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 12:00 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε μοναδικά δώρα περιποίησης από το "Για Νυχάκι"

Οι διαγωνισμοί του Instagram για τα 10 χρόνια του LamiaReport συνεχίζονται και αυτή τη φορά μαζί με το "Για Νυχάκι" σας προσφέρουμε μοναδικά δώρα περιποίησης.

Το LamiaReport και το "Για Νυχάκι" προσφέρουν σε 10 τυχερές ή τυχερούς κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα δοκιμάσει την πρωτοποριακή θεραπεία σώματος LPG που υπόσχεται άμεσα  και ορατά αποτελέσματα κατά της γήρανσης του δέρματος και του τοπικού πάχους, αξίας 96 €.
  • 3 τυχερές θα δουν το δέρμα τους να μεταμορφώνεται με μία δωρεάν συνεδρία αποτρίχωσης laser στην περιοχή του bikini, αξίας 30 € η κάθε μία.
  • 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα χαλαρωτικό πεντικιούρ με εφαρμογή ημιμόνιμης βαφής, αξίας 18 € το καθένα.
  • 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα απολαυστικό μανικιούρ με περιποίηση σπα και εφαρμογή ημιμόνιμης βαφής αξίας 12 € το καθένα.

* Τα παραπάνω δώρα θα πρέπει να εξαργυρωθούν έως τα τέλη Νοεμβρίου 2020.

«Το να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας σημαίνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας», με αυτή τη φράση το “Για Νυχάκι” προσφέρει στους πελάτες του τη νέα θεραπεία αντιγήρανσης και αδυνατίσματος, την LPG endermologie. H νέα αυτή πατέντα προσφέρει λείανση της κυτταρίτιδας 67%, σύσφιξη του δέρματος 71%, μείωση περιφέρειας μέσης -5,2 εκ. και φυσική λάμψη x2.

Η αποτρίχωση laser προσφέρει απίστευτο αποτέλεσμα και το δέρμα που όλοι ονειρεύονται. Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum και τώρα βρίσκεται και στη Λαμία. Η κεφαλή συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες laser για βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδείκνυται για όλους του τύπους δέρματος. Μπορούμε πλέον να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

Τα ακροδάχτυλα μιας γυναίκας αναδεικνύουν τη σιλουέτα και τονώνουν την αυτοπεποίθηση της. Η εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού υπόσχεται διάρκεια και άψογο αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις αμέτρητες και η επιλογή δική σας!

Όταν μιλάμε για περιποίηση και υπηρεσίες ομορφιάς στη Λαμία, η πρώτη σκέψη στο μυαλό μας είναι το “Για Νυχάκι” της Μαρίας Καθάριου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση