Λαμία: Γνώρισε τα νέα προϊόντα στην ανανεωμένη κάβα «Wines and Spirits» του Δήμου Στεφόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 07:00 Λαμία: Γνώρισε τα νέα προϊόντα στην ανανεωμένη κάβα «Wines and Spirits» του Δήμου Στεφόπουλου

Η κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος», Όθωνος 9 στο κέντρο της πόλης, ανανεώθηκε και διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών ποτοποιίας.

Ο νέος ανακαινισμένος χώρο κρασιού στην κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος» διαθέτει όλες τις Ελληνικές ποικιλίες κρασιού από τους καλύτερους αμπελώνες της χώρας μας, των πιο γνωστών παραγωγών που έχουν καταξιωθεί  με βραβεία διεθνών εκθέσεων.

Κάντε τώρα την παραγγελία σας στο 22310 22338 και έρχεται άμεσα στο χώρο σας!

*Ελάχιστη παραγγελία: 15€

Επίσης θα βρείτε κρασιά μικρών και τοπικών παραγωγών, που κοσμούν τη μεγάλη μας συλλογή.

Όλα τα προϊόντα από την κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος» μπορούν να διακοσμηθούν σε εντυπωσιακές συσκευασίες δώρου, δημιουργώντας υπέροχες συνθέσεις.

Στο χώρο του ποτού θα βρείτε μια τεράστια συλλογή αλκοολούχων ποτών και ηδύποτων, τόσο από singular αλλά και premium εκδόσεων.

Με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση, στην κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος» συνεχίζουμε την εδώ και 4 γενιές διάθεση ειδών ποτοποιίας όπως Ούζο - Τσίπουρο - Κονιάκ αλλά και σε λικέρ όπως: Μαστίχα, cherry, μπανάνα, μέντα, τριαντάφυλλο, limonchello, μαρασκίνο, μανταρίνι, φράουλα.

Προμηθευτείτε όλα τα αγαπημένα σας είδη ποτοποιίας από την ανανεωμένη κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος»!

Ωράριο καταστήματος: Καθημερινά πλην Κυριακής από 08.30-14.30 και 18.00-22.30

«Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος»
Κάβα - Είδη ποτοποιίας
Όθωνος 9 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231022338

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση