Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 08:20 Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία

Μετά από δύο χρόνια, η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την μεγάλη Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, διεξήχθη κανονικά στη Λαμία, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από άκρη σε άκρη.

Ο καιρός μάλιστα ήταν καλός σύμμαχος, καθώς ήταν ιδανικός για παρέλαση χωρίς ήλιο αλλά με καλή θερμοκρασία.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Συμεών, ο οποίος παρακολούθησε για πρώτη φορά μια τέτοια γιορτή στην Μητρόπολη του.

Μαζί τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Κριτσωτάκης, ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές, Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και των δύο βαθμών, διοικητές σωμάτων ασφαλείας, οργανισμών, εκπρόσωποι φορέων, και φυσικά χιλιάδες κόσμου που όπως σημειώσαμε βρέθηκαν σε όλα τα σημεία της διαδρομής που ακολούθησε η παρέλαση.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την παρέλαση:

Δείτε τη συνέχεια του φωτορεπορτάζ:

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Μέρος 4ο

Μέρος 5ο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση