«Lamia Expo 22»: Τι ισχύει για τα εισιτήρια σε Έκθεση και Συναυλία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 08:38 «Lamia Expo 22»: Τι ισχύει για τα εισιτήρια σε Έκθεση και Συναυλία

Την Παρασκευή ξεκινάει η «Lamia Expo 22» με συναυλία των Stavento  - 23 - 28 Σεπτεμβρίου 2022: Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια Έκθεση!

Η ΠΕΛ ζωντανεύει ξανά τις επόμενες ημέρες με την «Lamia Expo 22» που έρχεται για να δώσει πνοή στην πρωτεύουσα της Στερεάς και σε ένα θεσμό και ένα χώρο που είχαν «μαραζώσει».

Ξεκινά την Παρασκευή λοιπόν, η «Lamia Expo», μια γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. 

Υπάρχει πληθώρα επιλογών στους τομείς της έκθεσης, οι οποίοι θα καλύψουν όλα τα ενδιαφέροντα, ενώ οι Stavento σκοπεύουν να μας ξεσηκώσουν με νέες και παλιές επιτυχίες, σε μια μοναδική συναυλία.

Τα εισιτήρια

Η είσοδος στην έκθεση για τον επισκέπτη έχει κόστος 2€.

Την ημέρα των εγκαινίων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00' έως και τις 17:00', η είσοδος θα είναι Δωρεάν για όλους.

Τι ισχύει για τη συναυλία των Stavento:

Όποιος  παρευρεθεί στη συναυλία, δεν θα πληρώσει και είσοδο για την έκθεση.

Η προπώληση είναι: 12€, ενώ στην είσοδο το εισιτήριο θα έχει κόστος: 14€.

Το εισιτήριο για τα παιδιά Δημοτικού, θα είναι στα 8€.

Η Έκθεση Lamia Expo είναι ένα μεγάλο γεγονός, το οποίο αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματίες και κοινό της Στερεάς Ελλάδας, και όχι μόνο!

  www.lamiaexpo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση