Ψηφιακή Διαφήμιση : Πήγαινε την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 09:40 Ψηφιακή Διαφήμιση : Πήγαινε την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο!

Έχεις επιχείρηση και θέλεις να διαφημιστείς στο διαδίκτυο;

Η Digital Dash είναι μια νέα καινοτόμα επιχείρηση που ειδικεύεται στον τομέα του digital marketing ή αλλιώς της ψηφιακής διαφήμισης και είναι εδώ για να πάει την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο. Η εταιρεία, ξεκίνησε στην πόλη μας και έχει αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο τόσο στη διαφήμιση προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στη Λαμία αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορείτε να συναντήσετε την Digital Dash στο Β κτήριο της Lamia Expo 2022 μέχρι τη Δευτέρα 26/09.

Οι επιχειρήσεις όπου θα κλείσουν την συνεργασία τους στο περίπτερο της Digital Dash στα πλαίσια του Lamia Expo 2022, θα έχουν έκπτωση στο διαφημιστικό τους πακέτο για όλο το έτος.

Ποιο είναι όμως αυτό που διαχωρίζει την Digital Dash από τα άλλα διαφημιστικά πρακτορεία;

Η εταιρεία δεν έχει φυσικό κατάστημα (work from home)  αλλά επενδύει στο να επισκέπτεται συχνά τις επιχειρήσεις των συνεργατών της ώστε να έρχεται σε άμεση επαφή με το προϊόν ή την υπηρεσία, να γνωρίζει από κοντά το ύφος της επιχείρησης και τους πελάτες και έτσι να δημιουργεί την κατάλληλη στρατηγική ψηφιακής διαφήμισης, σχεδιασμένη αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των πελατών της. Με αυτόν τον τρόπο η διαφήμιση γίνεται απόλυτα στοχευμένα και άρα ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Digital Dash είναι η ειδίκευση της στο Performance Marketing. Το Performance Marketing είναι η νέα τάση στην ψηφιακή διαφήμιση όπου επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διανέμουν σωστά το διαφημιστικό budget, όπου αυτές ορίζουν και να παραμένουν κερδοφόρες. Παλαιότερα βλέπαμε μεγάλες επιχειρήσεις να δαπανούν τεράστια ποσά σε προωθήσεις, σήμερα όμως με το Performance Marketing μπορούν να διαφημιστούν και μικρότερες επιχειρήσεις, παρακολουθώντας ακριβώς τα αποτελέσματα της κάθε καμπάνιας και πληρώνοντας μόνο για ένα action που αυτές ορίζουν π.χ. click στο site, αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Μερικές από τις βασικές υπηρεσίες της Digital Dash είναι :

  • Η διαχείριση των Social Media ( Facebook, Instagram, tik tok ) των επιχειρήσεων
  • H δημιουργία διαφημίσεων στο meta
  • H δημιουργία διαφημίσεων στη Google (google ads)
  • Yπηρεσίες newsletter, sms marketing και άλλα.

Βρείτε την Digital Dash :

Site: https://digitaldash.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6975226719

Email: info@digitaldash.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση