Ημερίδα της Παναγροτικής με θέμα: «Επιπτώσεις της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο αγροτικό εισόδημα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 09:40 Ημερίδα της Παναγροτικής με θέμα: «Επιπτώσεις της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο αγροτικό εισόδημα»

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:30 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Παναγροτική ΑΕΒΕ, σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα "Νέα ΚΑΠ" - «Επιπτώσεις της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο αγροτικό εισόδημα» που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου 11, Λαμία) τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:30 με Είσοδο Ελεύθερη!

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι:

  • Στάθης Κλωνάρης, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκ των συγγραφέων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου
  • Στέλιος Δρυς, Διευθύνων σύμβουλος της foodstandard, ως εκπρόσωπος των συνεταιρισμών για το αναπτυξιακό πρόγραμμα
  • Γιώργος Σαμαντάς, Πρόεδρος της Παναγροτικής Α.Ε.Β.Ε, ως διοργανωτής της ημερίδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22310 48031 (εσωτ.6) και 6972800987 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση