Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κομμωτήριο της Λαμίας στο πιο φαντασμαγορικό Bridal Show της Ελλάδας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 08:48 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κομμωτήριο της Λαμίας στο πιο φαντασμαγορικό Bridal Show της Ελλάδας!

Το καθιερωμένο Catwalk του "Yes i do" επέστρεψε στις 23 Μαρτίου 2023 και φυσικά είχε την υπογραφή των δικών μας, Παναγιώτη Καψούλη και Βίκη Μάκκα.

Κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών έδωσαν το παρόν και ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα φαντασμαγορικό και λαμπερό bridal show, αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή).



Διοργανώτρια του show ήταν η επιχειρηματίας Μυρτώ Κάζη!

Eξήντα celebrities, μεταξύ των οποίων και οι Μαρία Σολωμού, Χριστίνα Μπόμπα, Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και μοντέλα από τα περασμένα GNTM, περπάτησαν για καλό σκοπό στην υπέρλαμπρη πασαρέλα του Yes I Do Catwalk.


Το show κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πολύ γρήγορα έγινε "talk of the town".

 

Η εκδήλωση βέβαια αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια του System Professional, μεγάλου χορηγού του show.
 
Για τη System Professional δούλεψαν και έδωσαν τη θετική τους ενέργεια κομμωτήρια από όλη την Ελλάδα.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ρομαντική και μαγική εκδήλωση της χρονιάς...


 
Από την πόλη μας ήταν το κομμωτήριο "PanosVickyHairdressers", με ιδιοκτήτες τους Παναγιώτη Καψούλη και Βίκη Μάκκα.
 
Η ομάδα του κομμωτηρίου έδωσε ένα δυναμικό παρόν, δημιουργώντας απίθανα λουκ στις celebrities που πήραν μέρος!

Hair Paramount Pair
Παναγιώτης & Βίκη Καψούλη
Υψηλάντου 92
Τηλέφωνο: 2231400117

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση