GeoMakeIt!: Φτιάξε το δικό σου Γεω-Παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 12:16 GeoMakeIt!: Φτιάξε το δικό σου Γεω-Παιχνίδι

Το έργο GeoMake-It επικεντρώνεταιστην κατασκευή διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας, κάποιος χρήστης χωρίς καμία ή με ελάχιστες γνώσειςπρογραμματισμού, μπορεί να σχεδιάζει και να εκκινεί το δικό του Γεω-Παιχνίδι. Με άλλα λόγια στόχος του GeoMake-Itείναι η παροχή ενός εύχρηστου περιβάλλοντος και μιας κατάλληλης υποδομής για την ανάπτυξη και διεξαγωγή Γεω-παιχνιδιών.

Το έργο βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσής του παρέχοντας τα τελικά εξειδικευμένα εργαλεία ανάπτυξης Γεω-παιχνιδιών, τα οποία μπορεί να τα διαχειριστούν ακόμα και άτομα χαμηλών ηλικιακών ομάδων (π.χ. 10-14).Σύντομα θα μπορούν όλοι να γίνουν μέλητηςGeoMakeIt κοινότητας. Μείνετε συντονισμένοι!

Το GeoMake-It αποτελεί μια σύμπραξη της εταιρείας SMARTSIKE και του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, Δικτύων και Ενοποιημένων Υπηρεσιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια του προγράμματος Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ (κωδικός έ;ργου: Τ1ΕΔΚ-05529).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση