Η Karellis Group προσφέρει σημαντική επιδότηση αγοράς αυτοκινήτου στη Lamia Expo 2023

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 07:36 Η Karellis Group προσφέρει σημαντική επιδότηση αγοράς αυτοκινήτου στη Lamia Expo 2023

H KARELLIS GROUP συμμετέχει στην έκθεση Lamia Expo από 14-18 Ιουνίου 2023, στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της, ειδική επιδότηση αγοράς νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, 500€!

Στο περίπτερό της, Κτίριο Β, Α23, η Karellis Group θα παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της μικροκινητικότητας με πρωταγωνιστή το νέο Citroen AMI, που αποτελεί μια επανάσταση στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, αφού μπορεί να οδηγηθεί από 16 ετών, φορτίζει πλήρως σε οικιακή πρίζα σε 3 μόνο ώρες, έχει αυτονομία 70 χλμ και παρκάρει σε ελάχιστο χώρο, αποτελώντας την πιο ασφαλή μετακίνηση για όλες τις ηλικίες μέσα στην πόλη.

Στο περίπτερο της Karellis Group θα δείτε ακόμη, λύσεις για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μάθετε για το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» ενώ ακόμη θα βρείτε λύσεις ευέλικτης μίσθωσης (flexible leasing) που σας βοηθούν να αποκτήσετε το νέο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, ηλεκτρικό ή συμβατικό.

Για τον λόγο αυτό η Karellis Group θα δώσει σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της ένα κουπόνι για ειδική επιδότηση/έκπτωση 500€ για όποιο μοντέλο ηλεκτρικό ή συμβατικό, νέο ή μεταχειρισμένο (με την εγγύηση του Τεχνικού ελέγχου της εταιρείας) που θα κάνει την απόκτηση του νέου σας αυτοκινήτου ακόμη πιο εύκολη.

Η Karellis Group αποτελεί εδώ και 42 χρόνια, την μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτου στην Κεντρική Ελλάδα, με κάθετη μονάδα που περιλαμβάνει πωλήσεις νέων και επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συνεργείο και φανοποιείο, ασφάλειες και υπηρεσίες μίσθωσης βραχυχρόνιες ή και μακροχρόνιες.

Επίσης εκπροσωπεί και ταυτόχρονα είναι και επίσημος επισκευαστής, στις εταιρείες Citroen, Peugeot, Opel, DS automobiles, Mazda, Isuzu, Jeep αλλά και Kymco στα δίκυκλα ενώ πρόσφατα στον τομέα της τεχνικής εξυπηρέτησης εκπροσωπεί την Eurorepar που διαθέτει ανταλλακτικά για σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ειδικά πακέτα εγγυημένης αλλά οικονομικής συντήρησης για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το περίπτερο της Karelli sGroup στην Lamia Expo από 14-18 Ιουνίου 2023.

www.karellis-group.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση