ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μας έκανε υπερήφανους ο Λαμιώτης Χρυσόστομος Καρέλλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 08:55 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μας έκανε υπερήφανους ο Λαμιώτης Χρυσόστομος Καρέλλης

Μαζί με τον Ηλία Παναγιωτούνη ήταν το 1ο αμιγώς Ελληνικό πλήρωμα του εθνικού μας αγώνα, του Ράλλυ των Θεών…

Ταχύτητα και θέαμα συνδύασε το 70ο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα συναρπαστικότερα και δυσκολότερα των τελευταίων ετών και σίγουρα το καλύτερο των τριών τελευταίων που ως WRC φιλοξενείται στη Λαμία.

Σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα, οι Έλληνες οδηγοί στάθηκαν στο ύψος τους και ανάμεσά τους ο δικός μας Χρυσόστομος Καρέλλης που οδήγησε πολύ γρήγορα την εξαιρετική Citroen C3 με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη.

Οι Χρυσόστομος και Ηλίας έφθασαν στη γραμμή του τερματισμού 22οι της γενικής, και στην 11η  θέση της κατηγορίας Rally2. Ο Χρυσόστομος ήταν μόλις ο 2ος Έλληνας οδηγός στην κατάταξη πίσω μόνο από τον Ιορδάνη Σερδερίδη που έτρεχε να σημειωθεί στη Rally1 με το M-Sport Ford Puma και συνοδηγό τον Βέλγο Frederic Miclotte.

Έτσι, στην άτυπη κατάταξη των αμιγώς Ελληνικών πληρωμάτων, το δίδυμο της Citroen Karellis Racing Team ήταν πρώτο!

Για τους γνωρίζοντες πρόκειται για τεράστια επιτυχία, ως πρώτοι έλληνες στην κατηγορία τους την R5, ένα μόνο σκαλί κάτω από τους επαγγελματίες, όταν σε ένα τόσο δύσκολο Ράλλυ είναι σπουδαίο ακόμη και να καταφέρεις να τερματίσεις!

Μεταφέροντας τα μηνύματα πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και Λαμιωτών, θέλουμε να τους πούμε ότι  νοιώσαμε υπερήφανοι για τον συμπατριώτη μας και στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας όχι μόνο στους Χρυσόστομο και Ηλία αλλά και σε όλα τα πληρώματα που είδαν την σημαία του τερματισμού.

Δείτε τι είπαν για τη μεγάλη τους επιτυχία:

 

Διαβάστε επίσης: ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η μεγάλη γιορτή της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση