Ηλίας Καλτσάς: «Υπάρχουν και αυτές οι εκλογές»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 09:07 Ηλίας Καλτσάς: «Υπάρχουν και αυτές οι εκλογές»

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Καλτσάς.

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι οι εκλογές αυτές πρέπει να μας ενώσουν και όχι να μας διχάσουν κάλεσε υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς στο χώρο των ιαματικών λουτρών (Ψωρονέρια) στη Δαμάστα προκειμένου όλοι μαζί να ενώσουν τις φωνές τους και να βοηθήσει ο καθένας από την μεριά του για έναν σημαντικό και συνάμα ιερό σκοπό.

Να τοποθετηθεί ειδική ράμπα ΑμεΑ στον χώρο και παράλληλα να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις με την συμμετοχή εθελοντών, ώστε αυτός ο τόσο σημαντικός χώρος να αποκτήσει την εικόνα που του αρμόζει αλλά και να γίνει χρηστικός για τους συνανθρώπους μας που τόσο το έχουν ανάγκη.



Ο Ηλίας Καλτσάς ευχαρίστησε την ομάδα μπάσκετ του Έσπερου και τον προπονητή Γιάννη Σοφογιάννη, την ομάδα βόλευ γυναικών της Λαμίας και τον προπονητή Ηλία Αγγέλη ,τον πρόεδρο του ομίλου φιλάθλων Λαμίας Ζγατζούρη Γιώργο, τον Άκη Ζωμένο εκ μέρους του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών καθώς και τους υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς που με την συμμετοχή τους απέδειξαν όπως είπε ότι μπροστά στο καλό του τόπου δεν μας χωρίζει τίποτε και κανείς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

O Ηλίας Καλτσάς έγραψε:  «Η αρχή έγινε χάρη σε όλους εσάς... Καμία γραφειοκρατία δεν μπορεί να νικήσει την αγάπη και το πάθος μας για έναν τόπο που πραγματικά μας αξίζει!!!»

Δείτε και τη σχετική του ανάρτηση στο Facebook:

 

 

Δείτε και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση