Νάγια Φαρδή: «Χωρίς συμβιβασμούς και με σεβασμό στο Δημότη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 09:52 Νάγια Φαρδή: «Χωρίς συμβιβασμούς και με σεβασμό στο Δημότη»

Το όνομα της διακεκριμένης γιατρού της πόλης μας Νάγιας Φαρδή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αρκεί μάλιστα πολλές φορές μόνο το μικρό της όνομα, Νάγια, για να αναγνωρίσει κάποιος σ' αυτό, την ειδική παθολόγο, δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, αλλά και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Γνωστή για την άριστη επιστημονική κατάρτισή της, αλλά και την ευγένεια και την προσήνειά της, αρετές που την έχουν κάνει ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή, όχι μόνο στους ασθενείς της αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, δηλώνει παρούσα στις εκλογές του Δήμου Λαμιέων, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Λαμία, Περήφανη Πόλη», του Θύμιου Καραΐσκου.

Η Νάγια της κοινωνικής προσφοράς, μιλώντας στο LamiaReport και το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο αναφέρεται στα «αληθινά συναισθήματα, καθαρά βλέμματα, ανοιχτές αγκαλιές» που συνάντησε στην επαφή της με τους δημότες και δηλώνει έτοιμη να συνεισφέρει "στα κοινά με προτάσεις και φρέσκιες ιδέες, έχοντας όμως πάντα ως φάρο μου το ήθος και την αξιοπρέπεια".

Ξεκαθαρίζει, παράλληλα, πως "η ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί επάγγελμα ή τρόπο προσωπικής προβολής" και δεσμεύεται πως θα είναι μια δυναμική παρουσία "χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη".

Συνέντευξη:

LR: Αν και είσαι μια ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στους συμπολίτες μας, Ιατρός, το τελευταίο διάστημα «πλησίασες», λόγω της προεκλογικής περιόδου, πιο κοντά στους δημότες. Πώς σε αντιμετώπισαν; Ποια είναι τα βασικότερα προβλήματα που σου αναφέρουν;

ΑΠ: Είναι αλήθεια πως ήταν μια μοναδική έκπληξη για μένα η αγνή και άδολη αγάπη που εισέπραξα στις περιοδείες και στις επαφές μου με τους συνδημότες μας σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων. Αληθινά συναισθήματα, καθαρά βλέμματα, ανοιχτές αγκαλιές.

Παράλληλα, όμως, μέσα από την άμεση επαφή μου με τους πολίτες έχω την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω σφαιρικότερη και αναλυτικότερη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν, για την ανεργία και την γραφειοκρατία στις υπηρεσίες, για την καθαριότητα και το πράσινο της πόλης, αλλά και για την εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών και των αρχαιολογικών θησαυρών της περιοχής μας.

LR: Πρώτη φορά που συμμετέχεις στις εκλογές για το Δήμο Λαμιέων ως υποψήφια. Ποιά είναι η αποψή σου για το προεκλογικό κλίμα που επικράτησε;

ΑΠ: Πράγματι, κ. Κωνσταντόπουλε, αυτό που εισέπραξα από τους συνδημότες μου στις περιοδείες αλλά και στην γενικότερη επαφή μου με ανθρώπους από κάθε γωνιά του Δήμου Λαμιέων, ήταν πως έλειψε ο γόνιμος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων, στη βάση των οραμάτων του κάθε συνδυασμού για το αύριο του Δήμου αλλά και των κοστολογημένων προγραμμάτων τους. Αντ’ αυτών, κυριάρχησε η τοξικότητα και η έλλειψη διαλόγου για τα προγράμματά μας.

Απέναντι στην κενότητα και την ανυπαρξία σχεδίου και προγράμματος, του ενός από τους διεκδικητές του Δήμου, ο οποίος εξαντλήθηκε σε μια έκθεση ιδεών που κυκλοφόρησε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη, ο συνδυασμός μας, «Λαμία - Περήφανη Πόλη», κατέθεσε εδώ και μήνες τόσο τα έργα και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τα δίσεκτα χρόνια της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, αλλά και το κοστολογημένο πρόγραμμά μας. Πρόγραμμα με το οποίο o Δήμαρχος μας, ο Θύμιος Καραΐσκος, διεκδικεί την εμπιστοσύνη των δημοτών λειτουργώντας πάντα στο φως, με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ευπρεπή πολιτικό λόγο, με επιχειρήματα και σύμμαχο πάντα την αλήθεια.

Αντιπαραβάλλουμε το έργο μας την τετραετία που πέρασε αλλά και τις ιδέες και το όραμά μας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, το σχέδιό μας και τις στρατηγικές μας επιλογές για το αύριο του τόπου.

LR: Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για το Δήμο Λαμιέων, ποιο είναι το μήνυμά σου στους συνδημότες μας;

ΑΠ: Έχουν απομείνει λίγα μόνο εικοσιτετράωρα ως την κρίσιμη ημερομηνία των δημοτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Λαμιέων, στις οποίες συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λαμία, Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου.

Με πυξίδα μου την αγάπη για τη Λαμία και τους συμπολίτες μου καθώς και τη διάθεσή μου για κοινωνική προσφορά, πιστεύω ολόψυχα πως μπορώ να μετουσιώσω την εμπιστοσύνη των δημοτών σε προτάσεις και φρέσκιες ιδέες.

Με επιμονή και μαχητικότητα, έχοντας όμως πάντα ως φάρο το ήθος και την αξιοπρέπειά μου. Η ενασχόληση, άλλωστε, με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον πιο κοντινό στο δημότη θεσμό, δεν αποτελεί για μένα επάγγελμα ή τρόπο προσωπικής προβολής, αλλά πηγάζει από την επιθυμία μου, από την επιλογή ζωής για εθελοντική κοινωνική προσφορά.

Καλώ, λοιπόν, τους συνδημότες μας να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να μου δώσουν τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη.

Με όραμα, σχέδιο και δουλειά να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, για να κάνουμε πράξη το όνειρό μας, για μια πραγματικά Περήφανη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση