Η Νάγια της κοινωνικής προσφοράς στο στίβο της Αυτοδιοίκησης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:43 Η Νάγια της κοινωνικής προσφοράς στο στίβο της Αυτοδιοίκησης

Το όνομα της διακεκριμένης γιατρού της πόλης μας Νάγιας Φαρδή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αντίθετα, αρκεί πολλές φορές μόνο το μικρό της όνομα, Νάγια, για να αναγνωρίσει κάποιος σ' αυτό, την ειδική παθολόγο, μέλος στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας αλλά και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Γιατί η Νάγια Φαρδή είναι γνωστή στη Φθιώτιδα όχι μόνο λόγω της άριστης επιστημονικής κατάρτισής της, αλλά και της ευγένειας και της προσήνειας που την διακρίνουν, αρετές που την έχουν κάνει ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή, όχι μόνο στους ασθενείς της αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία. Με συνεχή εθελοντική κοινωνική προσφορά, υπηρετώντας με αυταπάρνηση όσους έχουν την ανάγκη της σε κάθε γωνιά του τόπου μας, μέσω της ενεργής συμμετοχής της στις δράσεις του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Η Νάγια, σύζυγος του γνωστού καρδιολόγου της πόλης μας Γιώργου Παπαδημητρίου, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, Αναστασίας Φαρδή, που διετέλεσε στο παρελθόν Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων, επέλεξε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών μας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου, "Περήφανη Πόλη".

Κατά γενική ομολογία, η Νάγια αποτελεί μια δυναμική υποψηφιότητα για μια από τις 35 έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων.

.............................................................................


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση