Λαμία: Στο "Violetta Decorations" μεταμορφώνουμε κάθε σημαντική στιγμή της ζωή σας σε παραμύθι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Στο "Violetta Decorations" μεταμορφώνουμε κάθε σημαντική στιγμή της ζωή σας σε παραμύθι!

Για γάμους, βαπτίσεις, αλλά και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, η Βιολέττα και το "Violetta Decorations" δημιουργούν για εσάς ξεχωριστές στιγμές!

Το κατάστημα «Γιαννακόπουλος» με τη σχεδόν 60 χρόνια εμπειρία του και την υψηλή αίσθηση του στυλ, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στολισμού για το γάμο σας, τη βάφτιση του παιδιού σας και όποια άλλη εκδήλωση σας ενδιαφέρει.

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα, στην οδό Κολοκοτώνη 18, η Βιολέττα θα σας κατευθύνει καταλλήλως και θα επιλέξετε μαζί τον ιδανικό στολισμό, για την πιο χαρούμενη και σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Η εμπειρία και η καλαισθησία της, θα σας βοηθήσουν με πρωτοπόρες ιδέες αλλά και ιδιαίτερα οικονομικές, ώστε να είναι προσιτές για όλους και για κάθε περίσταση.

Με το "Violetta Decorations" δε χρειάζεται να αγχωθείτε εσείς για τίποτα, αφού σας προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις για όποια εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Δημιουργήστε το δικό σας οικονομικό πακέτο γάμου ή βάπτισης, με την καθοδήγηση και τις ιδέες της Βιολέττας, προσαρμοσμένο πάντα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να οργανώσετε μια ιδιαίτερη ημέρα... Αρκεί απλά να έχετε δίπλα σας την κατάλληλη ομάδα, ώστε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές!

Στο Violetta Decorations αναλαμβάνουν:

  • Προσκλητήρια
  • Καλαίσθητες μπομπονιέρες
  • Ξεχωριστά Στέφανα
  • Ολοκληρωμένα Σετ κουμπάρου
  • Και φυσικά στολισμό εκκλησίας και κέντρου

Στο "Violetta Decorations" μεταμορφώνουν κάθε σας ξεχωριστή στιγμή... Ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί, με προσοχή στη λεπτομέρεια, επαγγελματισμό και αγάπη για ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα!

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι πως η Βιολέττα και η ομάδα της θα εκπληρώσουν κάθε σας επιθυμία, με παραμυθένιες δημιουργίες!

Ακόμη, στο κατάστημα «Γιαννακόπουλος» θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ανάγκες του σπιτιού σας, για τη διακόσμησή του, για μία πιο εύκολη και πρακτική καθημερινότητα.

Violetta Decorations
Κολοκοτρώνη 18, Λαμία
Τηλ. 22231028705 & 6931445762
Instagram:
violetta_decorations

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση