Λαμία: Διήμερη παρουσίαση των νέων τρακτέρ Landini - Hattat στην αντιπροσωπεία «Κιτσοπανίδης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 08:24 Λαμία: Διήμερη παρουσίαση των νέων τρακτέρ Landini - Hattat στην αντιπροσωπεία «Κιτσοπανίδης»

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στον εκθεσιακό χώρο της αντιπροσωπείας τρακτέρ «Κιτσοπανίδης», στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Λαμία (απέναντι από το My ΚΤΕΟ).

Η επιχείρηση «Κιτσοπανίδης Ηλίας» σας προσκαλεί στη διήμερη παρουσίαση των νέων μοντέλων τρακτέρ Landini - Hattat που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό της χώρο.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα νέα τρακτέρ των διεθνούς φήμης εταιρειών Landini - Hattat, να μάθετε για τις νέες δυνατότητές τους και να βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα ιταλικά Landini καθώς και τα τουρκικά Hattat υπόσχονται ισχύ, άνεση και οικονομία, ενώ αποτελούν µία προσιτή και αξιόπιστη λύση για εργασίες σε οπωρώνες, αµπελώνες και ελαιώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση των τρακτέρ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση «Κιτσοπανίδης Ηλίας» στα τηλέφωνα: 2231027645 και 6974555082

Η οικογενειακή επιχείρηση «Κιτσοπανίδης Ηλίας» λειτουργεί από το 1971 και διαθέτει σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα και ανταλλακτικά.

Είναι αντιπροσωπεία των τρακτέρ Landini για τη Λαμία και πλέον και των τρακτέρ Hattat.

Στο χώρο της θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γεωργικών μηχανήματων, ανταλλακτικά, καθώς και υπηρεσίες service.

Αντιπροσωπεία τρακτέρ «Κιτσοπανίδης Ηλίας»: Πάντα δίπλα στον αγρότη!

«Κιτσοπανίδης Ηλίας» | Service - Ανταλλακτικά - Γεωργικά μηχανήματα
Αντιπροσωπεία τρακτέρ Landini - Hattat
Λεωφόρος Δημοκρατίας - Λαμία (απέναντι από το My ΚΤΕΟ)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231027645 και 6974555082
Facebook: Ηλιας Κιτσοπανιδης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση