Φθιώτιδα: Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Νέο Πρόγραμμα και εξασφάλισε θέση με επίδομα έως 1.000€!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 08:26 Φθιώτιδα: Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Νέο Πρόγραμμα και εξασφάλισε θέση με επίδομα έως 1.000€!

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2231020111 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ενδιαφέροντος ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα κατάρτισης, που θα αναβαθμίσει τις δεξιότητες σου!

Έργο:

“Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες”. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU.

Σε ποιους απευθύνεται – Ωφελούμενοι:

25.000 Άνεργοι & 25.000 Εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Αντικείμενα κατάρτισης - Περιεχόμενο προγράμματος:

Ο ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά προτεινόμενα προγράμματα που αφορούν σε πράσινες δεξιότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Περιλαμβάνουν:

  • Θεωρητική κατάρτιση, με δια ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, που οδηγούν σε απόκτηση «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.
  • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Ώρες Παρακολούθησης:

Άνεργοι έως 200 ώρες – Εργαζόμενοι έως 80 ώρες

Εκπαιδευτικό επίδομα:

Άνεργοι έως 1.000€ – Εργαζόμενοι έως 400€
(Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης)

Η επιλογή των ωφελούμενων στο πλαίσιο της εκάστοτε πρόσκλησης θα γίνεται κατά ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ υποβολής της αίτησης, εφόσον πληρούνται οι επί μέρους προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης που θα επιλέξουν (όπως ανεργία, εκπαιδευτικό επίπεδο, γνώση ξένης γλώσσας, όπου απαιτείται κ.λπ.) και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.

Για την έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωσή σας απευθυνθείτε στο ΚΔΒΜ EUROPROGRESS.

ΚΔΒΜ  EUROPROGRESS: Η Επένδυσή σου για το Μέλλον!

ΚΕΚ Europrogress
►Έδρα: Αγριλιά Λαμίας
►Υποκατάστημα: Όθωνος 7, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231020111 & 2231069366
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web page: kekeuroprogress.gr
Facebook: KEK Europrogress
Instagram: kekeuroprogress

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση