“Τρίπτυχο” ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον επαγγελματικό προσανατολισμό από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:12 “Τρίπτυχο” ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον επαγγελματικό προσανατολισμό από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Ο «χορός» των ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον επαγγελματικό προσανατολισμό άρχισε  στις 3 Μαρτίου 2024 με την εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας σε συνεργασία με το 1ο Λύκειο και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Εκπαιδ/κών Φροντιστών, της Δ/θμιας εκπαίδευσης και του Δήμου Λαμιέων.

Ήταν το πρώτο μέρος ενός τρίπτυχου εκδηλώσεων. Θίχτηκαν όλα τα σημεία που πρέπει να προσέξουν γονείς και μαθητές, με τους περιορισμούς βέβαια του διαθέσιμου χρόνου.

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος του τρίπτυχου στις 13 Απριλίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 5:30μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11. Κατά την διάρκειά της θα δοθούν οδηγίες για τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ θα αναπτυχθεί ο τρόπος που διαλέγουμε κατεύθυνση και σχολή, ενώ στο τέλος θα αναφερθούν οι σχολές με μέλλον αλλά κι αυτές που αποτελούν παγίδα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Βράχας και τον Σύλλογο Εκπαιδ/κών Φροντιστών, με την ευγενική συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης και του Δήμου Λαμιέων.

Το τρίτο μέρος του τρίπτυχου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2024, όπου ο κος Στρατηγάκης θα απευθυνθεί στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, αναλύοντας πλήρως και τα μυστικά του μηχανογραφικού δελτίου που καταθέτουν εκείνη την εποχή.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας, σίγουροι ότι τόσο οι  διοργανωτές όσο και οι συνεργάτες τους, φροντίζουν να  κάνουν κάθε φορά το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση