Λαμία: Ξέρουμε πού θα βρεις φέτος την καλύτερη ψησταριά για το Πάσχα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 14:10 Λαμία: Ξέρουμε πού θα βρεις φέτος την καλύτερη ψησταριά για το Πάσχα!

Και όχι μόνο... Το νέο κατάστημα Gas Pro, Κύπρου 14 στη Λαμία, σας παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη του σπιτιού σας, τόσο σε υγραέριο, όσο και σε πλήρη εξοπλισμό για κάθε σας ψησταριά!

Πλησιάζει το Πάσχα και αναζητάτε ψησταριά για να γιορτάσετε παρέα με τους αγαπημένους σας; Στη Gas Pro σας έχουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις!

Βρείτε ψησταριές αρνιού, μοτέρ σούβλας, καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σουβλίσματος, δίχαλα, σακοράφες, σίρμα.

Και φυσικά, μπορείτε να εξοπλιστείτε με κάρβουνα Σίδερης, μπρικέτες Red Evolution καθώς και μεγάλες συσκευασίες των 10 κιλών από Ναμίμπια και 15 κιλών από την Κούβα.

Αλλά ακόμη και αν δεν προτιμάτε τον παραδοσιακό τρόπο, θα βρείτε και πληθώρα επιλογών σε υγραέριο που θα σας λύσει τα χέρια!

Στο κατάστημα Gas Pro θα βρείτε όλες τις μεγάλες εταιρείες υγραερίου:

► Φιάλες Petrogaz για οικιακή και επαγγελματική χρήση, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (καθώς δεν πραγματοποιείται διανομή)

Σε αποκλειστικότητα: Συσκευές, καμινέτα, φλόγιστρα και φιαλίδια 190gr - 500gr από την ελληνική εταιρία Argi Gas

► Συσκευές και καφεστίες από την Campingas, όπως Ελ Γκρέκο Καμινέτα, Φιαλίδια και καμινέτο Bluete

Ακόμη, μπορείτε να προμηθευτείτε: Επιτραπέζια Κουζινάκια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, καρένες, ποικιλία Αναλλακτικών σε Λάστιχα, flexible, ρυθμιστές μπεκ, διασπορείς, κολλεκτέρ υγραερίου κ.ά.

Γνωρίστε την Casusgrill, την πρώτη οικολογική ψησταριά μιας χρήσης, αποκλειστικά στη Gas Pro για τη Λαμία!

Η Casusgrill είναι κατασκευασμένη από 100% φυσικά υλικά, με ελάχιστες εκπομπές CO2 και πλήρως βιοδιασπώμενη.

Στήνεται σε 2 λεπτά, ανάβει εύκολα και σε 5 λεπτά η εστία φθάνει τους 300⁰ - 400⁰ έτοιμη για ψήσιμο. Ψήνει ομοιόμορφα κρέας, ψάρι, λαχανικά για > 60 λεπτά, χωρίς να τα καίει διατηρώντας όλη τη γεύση.

Η Gas Pro φροντίζει και για την οικονομία και τη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Το κατάστημα παρέχει και ενεργειακές λύσεις για φυσικό αέριο και ρεύμα σε συνεργασία με τον διαχρονικά μεγαλύτερο Ελληνικό πάροχο ενέργειας, ο οποίος δραστηριοποιείται δυναμικά, με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και στον τομέα του φυσικού αερίου.

Ό,τι και αναζητάτε για ψήσιμο, θέρμανση, φυσικό αέριο αλλά και ρεύμα, ελάτε στη Gas Pro.

Η Σωτηρία Θάνου, υπεύθυνη καταστήματος, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να βρείτε μαζί τις οικονομικές λύσεις που σας ταιριάζουν για το σπίτι, το γραφείο και το εξοχικό!

Gas Pro: Ολοκληρωμένες προτάσεις, για κάθε σας ανάγκη!

Gas Pro - Φιάλες | Συσκευές | Ανταλλακτικά Υγραερίου
Κύπρου 14 - Λαμία
Τηλέφωνα
επικοινωνίας: 2231100080 και 6988182018
Υπεύθυνη καταστήματος: Σωτηρία Θάνου

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
GAS PRO
Instagram: GAS PRO

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση