Ο Λαμιώτης Γιώργος Κακαβάς συμμετέχει και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 08:28 Ο Λαμιώτης Γιώργος Κακαβάς συμμετέχει και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος ξεκινάει σήμερα Κυριακή(14/4), με κέντρο την πόλη της Θήβας.

Ανάμεσα στις 38 συμμετοχές βρίσκεται και αυτή του Λαμιώτη Γιώργου Κακαβά, ο οποίος θα καθίσει στο δεξιό μπάκετ δίπλα στον Νώντα Καρανικόλα.

Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία 3 χρόνια στη δικίνητη κατηγορία. Ωστόσο, φέτος αναβαθμίζονται, καθώς θα οδηγήσουν ένα τετρακίνητο Ford Fiesta Rally 3, ένα αυτοκίνητο, το οποίο έχουν χρησιμοποιήσει στις 2 τελευταίες παρουσίες τους στο Rally Acropolis.

Θυμίζουμε, ότι το πλήρωμα Καρανικόλα – Κακαβά κατάφερε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να τερματίσει στην 3η θέση στο Rally Acropolis ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα, το 2022.

Οι Νώντας Καρανικόλας και Γιώργος Κακαβάς θα συμμετάσχουν με το ίδιο αυτοκίνητο σε ολόκληρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και στο Rally  Acropolis, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου και θα έχει ως έδρα τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση