Λαμία: Η John Deere - Ντουλάκης σας παρουσιάζει το νέο δενδροκομικό 5ML

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 08:16 Λαμία: Η John Deere - Ντουλάκης σας παρουσιάζει το νέο δενδροκομικό 5ML

Πρόκειται για ένα μοναδικό δενδροκομικό τρακτέρ της  John Deere με σασί, που κάνει πιο άνετη και πιο εύκολη τη ζωή των αγροτών μας.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Agrotech Μποζατζίδης - Μητσιολίδης ΑΕ για την περιοχή της Φθιώτιδος σας παρουσιάζει το νέο δενδροκομικό μηχάνημα 5ML.

Πρόκειται για το νέο τρακτέρ της John Deere με υγρόψυκτο τετρακίλυνδρο κινητήρα 4.500l  με μέγιστη ισχύ 136 ίππους και μέγιστη ροπή 541nm. Η νέα βελτιωμένη ως προς το ύψος χαμηλή και στενή καμπίνα (1240mm πλάτος)  του 5ML είναι ιδανική για αποδοτική εργασία σε καρποφόρα δένδρα, ενώ τα μεταλλικά πλευρικά καλύμματα πρόσθετη προστασία από τις γρατζουνιές από χαμηλά κλαδιά. Το συνολικό ύψος είναι από 2335mm έως 2378mm .

Παράλληλα η παραγωγικότητα και αποδοτικότητα βελτιώνονται με τη μεγάλη ισχύ έλξης, το πανίσχυρο υδραυλικό σύστημα, τη μεγάλη ανυψωτική πίσω ικανότητα (4900kg), τη μεγάλη μπροστινή ανυψωτική ικανότητα (3.500kg) , το ενσωματωμένο AutoTrac™ και τον μπροστινό φορτωτή του John Deere 5ML.

Με τον μπροστινό φορτωτή μπορείτε να εκτελείτε πολλές διαφορετικές εργασίες, όπως ο χειρισμός παλετών ή η μεταφορά διατάξεων τινάγματος δένδρων.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να εκτελείτε πολλές λειτουργίες χάρη στο υδραυλικό σύστημα με αντιστάθμιση πίεσης και ροής, το οποίο διαθέτει άφθονη ροή λαδιού έως 117 λίτρων ανά λεπτό.

Η εταιρεία John Deere - Ντουλάκης σας περιμένει στις εγκαταστάσεις της, στο 4ο ΧΛΜ ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, για να δείτε από κοντά το νέο 5ML και να σας ενημερώσει για τις τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά του.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 22310 62269.

(η επόμενη φωτογραφία είναι από την καμπίνα του νέου εκπληκτικού τρακτέρ της John Deere)

Ντουλάκης ΙΚΕ
Κακαβάς Κωνσταντίνος

4ο ΧΛΜ Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2231062269        
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.          
www.doulakis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση