Εκλογές στο ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Ανοιχτή Πρόσκληση από το Συνδυασμό «Α.Κ.ΜΗ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 08:02 Εκλογές στο ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Ανοιχτή Πρόσκληση από το Συνδυασμό «Α.Κ.ΜΗ»

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές των Μηχανικών και στο Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Διαβάστε την Ανοιχτή Πρόσκληση προς τους συναδέφλους Μηχανικούς της Στερεάς Ελλάδας του Συνδυασμού ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ «Α.Κ.ΜΗ», που εκπροσωπείται από τον Τσώμο Βασίλειο.

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Στις 19/05/2024 οι μηχανικοί των νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας καλούνται να επιλέξουν μέσω εκλογικής διαδικασίας την επόμενη σύνθεση της Αντιπροσωπείας και του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του τοπικού Περιφερειακού τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Η παράταξή μας συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία με έμπειρους αλλά και νέους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Σκοπός του συνδυασμού μας είναι ένα νέο ανοιχτό και σύγχρονο Περιφερειακό Τμήμα Τεχνικού Επιμελητηρίου αποκαθιστώντας το επίπεδο του κύρους και της διαφάνειας που του αρμόζει στην κοινωνία μας.

Αντιλαμβανόμενοι, επίσης, τον σπουδαίο ρόλο και έργο του Τεχνικού Επιμελητηρίου απέναντι στο κράτος και με γνώμονα το γεγονός ότι η επιστήμη των διπλωματούχων μηχανικών αποτέλεσε και αποτελεί διαχρονικά το ισχυρότερο δομικό συστατικό σε οποιαδήποτε σχεδόν μορφή παραγωγικής διαδικασίας της χώρας μας, από τη σύλληψη της ιδέας, τη μελέτη, μέχρι και την επιτυχή εφαρμογή του σχεδιασμού ενός απλού ή σύνθετου έργου, σας προσκαλούμε να προσέλθετε
στην κάλπη ψηφίζοντας το συνδυασμό μας «Ανοιχτή Κίνηση Μηχανικών – Α.Κ.Μ.Η.» ώστε να καταστεί νέος τεχνικός σύμβουλος της τοπικής πολιτείας με σκοπό τη χάραξη.

- πολιτικών σχεδιασμού έχοντας γνώμονα την αειφόρο διαχείριση των πόρων,
- πολιτικών πρόληψης και αντιμετώπισης αστοχιών για ασφαλή λειτουργία και χρήση των υφιστάμενων και νέων τεχνικών υποδομών από τους συμπολίτες μας καθώς και
- πολιτικών εφαρμογής προγραμμάτων κυκλικής οικονομίας με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων σε μια εποχή που το κάθε ευρώ του Έλληνα πολίτη έχει γι’ αυτόν σημαντική πλέον αξία.

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μηχανικούς να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για ένα σύγχρονο, ανοιχτό και με δυνατή φωνή Περιφερειακό Τμήμα Τεχνικού Επιμελητηρίου.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση