Ζητείται Νοσηλευτής - τρια στη Λαμία από την «Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 08:08 Ζητείται Νοσηλευτής - τρια στη Λαμία από την «Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος»

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος ενδιαφέρεται να καλύψει θέση ειδικότητας Νοσηλευτή - τρια (ΠΕ/ΤΕ) ή Επισκέπτη- τρια Υγείας (ΠΕ/ΤΕ)για τις ανάγκες της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης  Ν. Φθιώτιδας, με έδρα την Λαμία.

 

Το Οικοτροφείο ως μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης αποτελεί πλαίσιο προστατευμένης διαβίωσης υψηλής εποπτείας και υποστήριξης 24ωρης λειτουργίας με στόχο τη φροντίδα ενήλικων ατόμων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα ή άτομα με νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές. Αποτελεί χώρο διαβίωσης (ως σπίτι) και παράλληλα θεραπευτικό πλαίσιο για την παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς καθημερινής ζωής με στόχο την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και κοινωνική ενσωμάτωση των διαμενόντων.

Καλεί ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάτωθι θέση εργασίας

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
 

1. Πτυχίο ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτή - τριαή Επισκέπτη- τρια Υγείας (ΠΕ/ΤΕ) της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής,

2. Άδεια Ασκήσεως ή Βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος
 

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
 

  1. Επαγγελματική εμπειρία σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας ή σε συναφείς κοινοτικές Μονάδες ή με γενικό πληθυσμό ή με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
  2. Εθελοντική εργασία σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας ή σε συναφείς κοινοτικές Μονάδες ή με γενικό πληθυσμό ή με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
  3. Γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής),
  4. Γνώση Η/Υ

 

Λοιπές προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:

·         Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα . ( https://edu.klimaka.gr/dia-viou-mathhsh/glwssomatheia/2315-eparkeia-gnwshs-ellhnikhs-glwssas)

 

·         Εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ή, εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία (αφορά τους άνδρες υποψήφιους).

 

 

Οι υποψήφιοι/ες πουπληρούν τα απαιτούμενα προσόντα  θα κληθούν σε συνέντευξη.

Τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν και θα συνοδεύουν την αίτηση συμμετοχής είναι:

1.      Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

2.      Πτυχίο και εάν είναι αλλοδαπής θα πρέπει να είναι σε επίσημη μετάφραση και να προσκομισθεί αναγνώριση της ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ .

3.      Άδεια Ασκήσεως ή Βεβαίωση άσκησης Επαγγέλματος

4.      Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και  βεβαίωση προϋπηρεσίας, σχετικές συμβάσεις ή Δελτία παροχής υπηρεσιών

5.      Βεβαίωση/εις εθελοντικής εργασίας

6.      Βεβαίωση - Πιστοποιητικό γνώσης  ξένης γλώσσας

7.      Βεβαίωση - Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ

8.      Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, που έχει εκδοθεί από το gov.gr, με την οποία να δηλώνεται ότι ο/η υποψήφιος/α: α) δεν έχει καταδικαστεί σε κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε και  γ) δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
 

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση fthiotida@ekpse.gr. σε ενιαίο αρχείο pdf,από 28/05/2024μέχρι και15/06/2024 και ώρα 13:00.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 66377 (εσωτ.1), Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 με 14:00.

Περαιτέρω πληροφορίες για το έργο της ΕΚΨ Σακελλαρόπουλος μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Φορέα  ekpse.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση