Σήμερα το 2ο Street Food Festival της Αγίας Μαρίνας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 08:22 Σήμερα το 2ο Street Food Festival της Αγίας Μαρίνας!

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου ελάτε στο πιο γευστικό Street Food Festival, με αμέτρητες επιλογές γεύσεων και φυσικά δροσιστικά κοκτέιλ και φανταστική μουσική, στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας!

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 7:00 το απόγευμα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το παραθαλάσσιο χωριό της Φθιώτιδας, θα υποδεχθεί ντόπιους και επισκέπτες με πλούσιες και διαφορετικές γεύσεις από τους Chefs Frank Tsilipano & Thanasi Ragka, το Food Locker by Konstantinos Kokkotas, το Σταματόπουλο Catering και Αυγέρης Kantina.

Θα συμπληρώσουν με τις γλυκές λιχουδιές ο Χρήστος Κόκκινος και Κουφάς Patisserie.

Από το σκηνικό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δροσιστικά κοκτέιλ από το Starfall van bar και η φανταστική μουσική από τον Dj George Kolovos στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας.

Τη διεξαγωγή του 2ου Street Food Festival συνδιοργανώνουν ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» με τον Δήμο Στυλίδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος.

Να μη λείψει κανείς!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση