Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To PlayOn του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης «κέρδισε» και την Καρδίτσα – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 13:55 To PlayOn του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης «κέρδισε» και την Καρδίτσα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τετάρτη 9 Μαρτίου ήταν η μέρα του Play On Του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης στο 32 Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας

Ίσως το πιο γνωστό Φεστιβάλ που στηρίζει το ερασιτεχνικό θέατρο διοργανώνεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία από την Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης!

Οχτώ θεατρικές παραγωγές πέρασαν στην τελική φάση του Φεστιβάλ και μία από αυτές ήταν του δικού μας ΔΗΠΕΘΕ, Play On σε σκηνοθεσία Εύης Σταματίου!

Πριν την παράσταση οι διοργανωτές, τίμησαν τον συνθέτη, στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, έχοντας ως καλεσμένο και τον Τίτο Πατρίκιο που μίλησε για τον κ. Ελευθερίου!

Στην αίθουσα ακούστηκαν τα πιο γνωστά τραγούδια του στιχουργού και όπως είπε και ο ίδιος, η μόνο μου περιουσία είναι τα τραγούδια μου, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο να αφήσω πίσω!

H βραδιά του PlayOn

Σε ένα κατάμεστο Θέατρο, αμέσως μετά τις ομιλίες, ο κόσμος της Καρδίτσας παρακολούθησε την ξεκαρδιστική κωμωδία Play On! Αν υπήρχε βραβείο χειροκροτήματος τότε σίγουρα θα το κερδίζαμε, μιας και το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος δεν έλεγε να σταματήσει!

Όπως μας είπε και η σκηνοθέτης κα Σταματίου: «Ευχαριστούμε το Φεστιβάλ της Καρδίτσας για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία αλλά και τον κόσμο που μας χειροκρότησε τόσο δυνατά… κάτι που δείχνει πως πέρασαν καλά μαζί μας, όπως άλλωστε και εμείς! Ηταν όνειρό μας να έρθουμε σε αυτό το μεγάλο Φεστιβάλ που στηρίζει τον ερασιτέχνη…μακάρι να ξανάρθουμε»