Κλήθηκε σε ακρόαση o ΠΑΟΚ για τις καταστροφές στο γήπεδο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 18:00 Κλήθηκε σε ακρόαση o ΠΑΟΚ για τις καταστροφές στο γήπεδο της Λαμίας

Για τα όσα άφησαν πίσω τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λαμίας, κλήθηκε σε ακρόαση η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τη θέση του, σχετικά με την έκθεση της αστυνομίας που αφορά σε φαινόμενα βίας με πρόκληση ζημιών και καταστροφών στο ΔΑΚ Λαμίας στο παιχνίδι με τη Λαμία για τα πλέι οφ της Super League.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν δυναμικό παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Στον απόηχο της αναμέτρησης, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση