Μπορώ να έχω ΔΩΡΕΑΝ Delivery στη Λαμία για ένα μήνα; Πλάκα κάνεις!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 20:53 Μπορώ να έχω ΔΩΡΕΑΝ Delivery στη Λαμία για ένα μήνα; Πλάκα κάνεις!!!

Κι όμως είναι αλήθεια. Το YouDelivery σου δίνει και αυτή τη δυνατότητα. Μάθε πως μπορείς να κερδίσεις το φαγητό του μήνα μέσα από το Σύστημα Eπιβράβευσης!

Το YouDelivery λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του.

Όπως διαβάζουμε, στο YouDelivery η παραγγελία σου έχει διπλό όφελος, χωρίς έξτρα κόστος! Μέσα από το Σύστημα Eπιβράβευσης, μπορείς κάθε μήνα να διεκδικείς Δωρέαν το Delivery του επόμενου. Με κάθε 1€ παραγγελίας κερδίζεις 20 πόντους Delivery και επιπλέον συμμετοχές στη μηνιαία κλήρωση.

Ήδη, στους πρώτους μήνες λειτουργίας του, αναδείχτηκαν οι τέσσερις πρώτοι τυχεροί. Κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσα από το YouDelivery, μπήκαν στις κληρώσεις, ενώ χάρις στις πολλαπλές συμμετοχές τους, αύξησαν τις πιθανότητές τους κερδίζοντας από 150€ (σε κουπόνια) ο καθένας, με τον 4ο τυχερό Βασσίλη Στρωματιά, να αναδεικνύεται στην τελευταία κλήρωση.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι, το σύστημα επιβράβευσης αναμένεται να εξελιχθεί στο σύντομο μέλλον ώστε να προσφέρει περισσότερα δώρα, εγγυημένα στους πρώτους σε πόντους κάθε μήνα.

Λαμία: Παράγγειλε online φαγητό, πιτσα, σουβλάκι, καφέ και πολλά άλλα

Αν πιστεύεις πως το Delivery είναι του χεριού σου... καιρός να δοκιμάσεις παρέα με το YouDelivery.

Αν έχεις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, μπορείς να επισκευθείς τις συχνές ερωτήσεις (FAQs). Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης πατώντας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση