Λαμία: Δοκίμασε το YouDelivery και κέρδισε δωρεάν το delivery ενός μήνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 08:47 Λαμία: Δοκίμασε το YouDelivery και κέρδισε δωρεάν το delivery ενός μήνα!

Δείτε τον νέο τυχερό που κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ delivery για ένα μήνα !!!

Το YouDelivery.gr λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ καθημερινά νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του. Μπορείς να δοκιμάσεις το YouDelivery κάνοντας σήμερα την εγγραφή σου με 3 μόλις κλικ!

Αν έχεις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, μπορείς να επισκευθείς τις συχνές ερωτήσεις (FAQs).

Ο τυχερός που προέκυψε από την κλήρωση Σεπτεμβρίου

Όπως κάθε μήνα, το YouDelivery κερνάει έναν τυχερό ΔΩΡΕΑΝ delivery για ένα μήνα. Με την έλευση του Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού για τον μήνα Σεπτέμβρη.

Ο τυχερός, Βασίλης Στρωματιάς, δοκίμασε να παραγγείλει online μέσω του YouDelivery, μπήκε στις κληρώσεις του και κατάφερε να κερδίσει 150€ σε κουπόνια (Βίντεο κλήρωσης στο τέλος του άρθρου).

Το σύστημα είναι απλό. Για κάθε 1€ παραγγελίας μέσω του YouDelivery, 20 πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σου, ενώ κάθε 100 πόντοι που συγκεντρώνεις αντιστοιχούν σε μία επιπλέον συμμετοχή στις κληρώσεις. Έτσι αν π.χ. στο τέλος του μήνα διαθέτεις 1000 πόντους, τότε αυτόματα παίρνεις μέρος στην κλήρωση με 10 συμμετοχές.

Ήδη στους τέσσερεις πρώτους μήνες λειτουργίας, έχουν αναδειχθεί τεσσερεις τυχεροί. Κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσα από το YouDelivery.gr, μπήκαν στις κληρώσεις, και χάρις στις πολλαπλές συμμετοχές τους, αύξησαν τις πιθανότητές τους κερδίζοντας από 150€ (σε κουπόνια) ο καθένας.

Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα για το σύστημα επιβράβευσης πατώντας εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση