Λαμία: Το «Jockey Club» σε προσκαλεί να το γνωρίσεις!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:32 Λαμία: Το «Jockey Club» σε προσκαλεί να το γνωρίσεις!

Η διαφορετική πρόταση για άθληση και ψυχαγωγία, που σε φέρνει σε επαφή με τη φύση!

Η ανάγκη για περισσότερη επαφή με τη φύση και τον αθλητισμό γίνεται επιτακτικότερη και όλοι αναζητούμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Ιδανικό συνδυασμό άσκησης και υπαίθριας δραστηριότητας αποτελεί η ιππασία. Για να απολαύσεις όμως το ιδιαίτερο αυτό άθλημα, θα πρέπει να επιλέξεις το σωστό χώρο και τον κατάλληλο για σένα προπονητή.

Ο αθλητικός ιππικός όμιλος «Jockey Club», με έτος ίδρυσης το 2010, αποτελεί εγγυημένη επιλογή για την εκμάθηση ιππασίας.

Με χώρο 7 στρεμμάτων, στη Ροδίτσα Λαμίας, προσφέρει στους αρχάριους ιππείς σωστές βάσεις για όλα τα είδη ιππασίας και στους προχωρημένους ή ήδη αθλητές, βαθύτερες γνώσεις για τα ''μυστικά'' που κάνουν τη διαφορά του καλού ιππέα.

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου, διπλωματούχος προπονητής και εκγυμναστής ίππων του «Jockey Club», με πιστοποιητικά από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας (FEI), βρίσκεται εκεί για να σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα στην ιππασία, αλλά και για να σου μεταδώσει τις πολυετείς του γνώσεις και εμπειρίες.

Μπορείς είτε να επιλέξεις να διδαχθείς αθλητική και θεραπευτική ιππασία, είτε απλά να απολαύσεις μια βόλτα με τα άλογα, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.

Η θεραπευτική ιππασία μάλιστα, όπως μας λέει ο Χρήστος Κωνσταντίνου, είναι μία ιδιαίτερη μορφή αθλητικής δραστηριότητας, η οποία βασίζεται σε εναλλακτικά προγράμματα αποκατάστασης.

Ο προπονητής χρησιμοποιεί την κίνηση του αλόγου, το οποίο όταν περπατά μιμείται τον ανθρώπινο βηματισμό, για να βελτιώσει νευρολογικές και αισθητηριακές δυσλειτουργίες.

Αν πάλι επιλέξεις την αθλητική ιππασία, πρέπει να γνωρίζεις πως στόχος του αθλητικού ιππικού ομίλου «Jockey Club», είναι η σωστή εκμάθηση και εξέλιξη του ιππέα έτσι ώστε να αισθάνεται το άλογό του γυμνάζοντάς το σωστά, "χτίζοντάς" του σωστό μυϊκό σύστημα για να μπορεί να ακολουθήσει τις αυξημένες απαιτήσεις του αθλητικού προγράμματος.

Κατάλληλη όμως για άπειρους ιππείς, αλλά και μικρά παιδιά, είναι και η ψυχαγωγική ιππασία, όπου με τα ασφαλή και εκπαιδευμένα άλογα του «Jockey Club» μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου, περνώντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στη φύση.

Ο χώρος διατίθεται επίσης και για επισκέψεις παιδικών σταθμών για την εξοικείωση των παιδιών με τα ζώα και την πρώτη τους επαφή με τα άλογα.

Ο αθλητικός ιππικός όμιλος «Jockey Club», έχει πολλές διακρίσεις και πρωτιές στην ιππική αντοχή με κύπελα στην κατηγορία των 90 χιλιομέτρων, ενώ κάθε χρόνο φιλοξενεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιππικής αντοχής.

Το κύριο μέλημα των υπευθύνων του αθλητικού ιππικού ομίλου «Jockey Club» είναι η καλή διαβίωση των αλόγων και η ασφάλεια στην προπόνηση των αθλητών και των μαθητών της σχολής.

Έλα και εσύ στο χώρο του αθλητικού ιππικού ομίλου «Jockey Club» και χάρισε στον εαυτό σου, τους φίλους ή την οικογένειά σου μία μαγευτική και αξέχαστη εμπειρία!!!

«Jockey Club» , Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας
Ροδίτσα Λαμίας
Τηλ. 6970123694

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση