Λαμία: Σεμινάρια Εκπαίδευσης Τεχνικών Ασφαλείας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 08:24 Λαμία: Σεμινάρια Εκπαίδευσης Τεχνικών Ασφαλείας

Επιμόρφωση εργοδοτών σε καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στη Λαμία.

Ο Νόμος 3850/2010 παρέχει τη δυνατότητα σε εργοδότες και εργαζομένους επιχειρήσεων που δεν επιθυμούν να αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας σε άτομο εκτός της επιχείρησης ή να κάνουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, να επιμορφωθούν και να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας για την επιχείρησή τους.

Το κέντρο μας διοργανώνει πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης που ενδεικτικά περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Οι κίνδυνοι στην εργασία
  • Η έννοια του εργατικού ατυχήματος και της επαγγελματικής ασθένειας 
  • Γενικές υποχρεώσεις των εργοδοτών
  • Υποχρεώσεις και καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας
  • Σχεδιασμός ενεργειών και εκπαίδευση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Διαμόρφωση θέσεων εργασίας− εργονομικές διευθετήσεις, Ανύψωση, Μεταφορά Διακίνηση και Στοίβαξη φορτίων- Επικίνδυνες εργασιακές ουσίες- Κίνδυνοι από τον τεχνικό εξοπλισμό- Κίνδυνοι από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, στο τηλέφωνο 22310 21335, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και 17:00 έως 20:00 ή μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας, στην οδό Παλαιολόγου 25 στη Λαμία, "ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ" 1ος όροφος (πρώην ΙΚΑ).

"ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ"

Υπεύθυνος: Ευάγγελος Τετριμίδας

www.kektetrimida.gr

Facebook: ΚΕΚ Τετριμίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση