Kris-karras: Οι προσφορές που ισχύουν για λίγες ημέρες ακόμα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 08:15 Kris-karras: Οι προσφορές που ισχύουν για λίγες ημέρες ακόμα!

Μέχρι και αυτή την εβδομάδα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε βιολογικό πλύσιμο και αντικατάσταση ουρανού του αυτοκίνητου σας, αλλά και να τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες με (1+1 ΔΩΡΟ) !!!.

Το κατάστημα kris-karras στη Λαμία είναι η ιδανική επιλογή και για τα δυο. Δεν μένει πάρα να επισκεφθείτε για να το διαπιστώσετε.

Αντικατάσταση ουρανού

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του υφάσματος στον ουρανό του αυτοκινήτου σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι :

  • Αποξήλωση του ουρανού από το αυτοκίνητο.
  • Καθαρισμός του χαρτονιού.
  • Τοποθέτηση νέου υφάσματος .
  • Επανατοποθέτηση στο αυτοκίνητο.

 

 

Καθάρισέ το ΤΩΡΑ στο kris-karras!!!

Γιατί στο kris-karras car-wash χαρίζουμε στο αυτοκίνητό σου την ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα που χρειάζεται, φιλικά και οικονομικά!


-Το πλυντήριο αυτοκινήτων kris-karras με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της περιποίησης των αυτοκινήτων, σας περιμένει ειδικά τώρα που τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας το έχουν ανάγκη, από τη θάλασσα και την αλμύρα, για τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ σε οικονομική τιμή, η οποία καθορίζεται και διαμορφώνεται ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου....

Βιολογικός Καθαρισμός

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει ο ολικός βιολογικός καθαρισμός:

- Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
- Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
- Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
- Καθαρισμός τζαμιών
- Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
- Πορτμπαγκάζ
- Και φυσικά ένα super Car Wash εξωτερικό


Απαιτείται κλείσιμο ραντεβού για 5 ώρες στο τηλ. 22310 67468.

 Μάθετε περισσότερα για το kris-karras car-wash

-Ανοιχτά από τις 8:00΄ το πρωί μέχρι τις 7:00΄ το απόγευμα!

-πλύσιμο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ 12,00 ΕΥΡΩ!!!!!

-Πλύσιμο στο χέρι και όχι με βούρτσες.....

 


-Στο kris-karras car-wash μπορείτε να κάνετε βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου σας, αυθημερόν, με τα καλύτερα και ποιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς!!!

-Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε & να συντηρήσετε το δέρμα του αυτοκινήτου σας από την φθορά του χρόνου με προϊόντα της 3Μ.

-Ανανεώστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με και κάντε το καινούργιο με τα γυαλιστικά κεριά του kris-karras

-Kαι φυσικά στα 5 πλυσίματα κερδίζετε ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22310 - 67468 ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας,
στην είσοδο της πόλης, δίπλα από το "s/m Μαρινόπουλος" (κοντά στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας).
 
 


Γυάλισμα και κέρωμα του αυτοκινήτου

Το χρώμα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας χάνει τη λάμψη του από την φθορά του χρόνου, του πλυσίματος ειδικά σε πλυντήριο με βούρτσες, τις καιρικές συνθήκες καθώς και τις καθημερινές αναποδιές ρετσίνι, περιττώματα πουλιών, χτυπήματα από πετραδάκια, γρατσουνιές.

Στο κέντρο περιποίησης αυτοκινήτου kris-karras επαναφέρουμε έως και το 95% της αρχικής λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας, με εγγύηση.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα και υλικά γυαλίσματος, επαναφέρουμε την χαμένη λάμψη και διορθώνουμε τυχόν ατέλειες στο χρώμα του αυτοκινήτου ενώ με το επαγγελματικό διπλό κέρωμα δημιουργούμε μια ασπίδα προστασίας στο όχημα από ακτίνες UV, σκόνη, ατμοσφαιρική ρύπανση, πάγο, όξινη βροχή, πίσσα.

Σας συστήνουμε πριν αποφασίσετε να βάψετε μερικά ή ολικά το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, ελάτε στην εταιρεία μας με το όχημά σας.Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αλλάξετε γνώμη γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα.

 


Καθαρισμός θαμπών φαναριών

Στο kris-karras car-wash εξαφανίζουμε την θαμπάδα και τις μικρογρατσουνιές από τα φανάρια του αυτοκινήτου σας ! Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της 3M και εγγυόμαστε τέλειο αποτέλεσμα!
 
 
Μοναδική προσφορά για αντηλιακές μεμβράνες - Μόνο για λίγες ημέρες ακόμα 1+1 ΔΩΡΟ!!!
 
 

Τα καταστήματα Kris-Karras, συνεχίζουν και το Φθινόπωρο τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!!

Μόνο για το μήνα Οκτώβριο τοποθετήστε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας και ΔΩΡΟ 1+1!!!!!!

Βάζετε σε ΔΥΟ αυτοκίνητα πληρώνετε το ΕΝΑ!!!!!

Για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, με εγγύηση εφ' όρου ζωής, πιστοποίηση ΚΤΕΟ, χαρτί για αστυνομία, ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ!!!!!!

ΤΡΙΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 140,00 ΕΥΡΩ !!! 1+1 ΔΩΡΟ

ΤΕΤΡΑΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 160,00 ΕΥΡΩ !!!! 1+1 ΔΩΡΟ

SUV-ΤΖΙΠ 180,00 ΕΥΡΩ !!!! 1+1 ΔΩΡΟ

 ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Γιατί να τοποθετήσει κάποιος αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό του;

Με την τοποθέτηση μεμβρανών σε ένα αυτοκίνητο έχουμε,

Προστασία από τη θερμότητα: Οι μεμβράνες, απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά.

Προστασία από την αντηλιά: Αυτό που μας ενοχλεί ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου, είναι η αντηλιά, που μας εμποδίζει να βλέπουμε καθαρά. Οι μεμβράνες μειώνουν αισθητά την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη.

Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου: Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δε φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης των χρωμάτων.

Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θραύσης των κρυστάλλων: Μεγάλο ποσοστό τραυματισμών σε ατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των τζαμιού, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών.

Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου: Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. Εσείς τα φοράτε, γιατί όχι και το αυτοκίνητό σας;

Μεγαλύτερη απόδοση του κλιματιστικού: Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας απορροφάται από τις μεμβράνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και εξοικονομώντας καύσιμα.

Kris-Karras πληρώνεται ένα και παίρνετε άλλο ένα ΔΩΡΟ (1+1) !!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Kris Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Σκλαβενίτης, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα).

Δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα: www.kris-karras.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση