Το Deree σήμερα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 09:00 Το Deree σήμερα στη Λαμία!

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στη Λαμία για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους - To απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των ετήσιων καθιερωμένων επισκέψεών του σε περιοχές της Ελλάδας.

Και φέτος, το Deree – The American College of Greece ξεκινά το καθιερωμένο ταξίδι του στην Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Λαμία. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους σε μιαανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, τα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και οι μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να θέσουν τις σωστές βάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Σαμαράς, Αθανασίου Διάκου 14. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με συμβούλους εγγραφών του Deree, καθηγητές, φοιτητές και αποφοίτους για τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree, όπως:

  • Τα 27 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματασε πλήθος πεδίων: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.λπ.
  • Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 3,8 εκατ. ευρώ για το 2017-18. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μαθητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται υποτροφία.
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό, μέσω του προγράμματος Study Abroad, και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.
  • Τη δυνατότητα σπουδών στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υπο-ειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).
  • Την πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενασχόληση με τη φοιτητική κοινότητα, που αποτελούν βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο www.acg.edu/lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση