Λαμία: Nέο ωράριο λειτουργίας από το Bio Planet

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:35 Λαμία: Nέο ωράριο λειτουργίας από το Bio Planet

To Bio Planet, το δικό μας βιολογικό κατάστημα με έδρα την Λαμία, αντιστέκεται στο πείσμα των καιρών καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και διευρύνοντας το ωράριο λειτουργίας του.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 ως τις 21:30 και το Σάββατο από τις 08:00 ως τις 15:00.

Το Bio Planet γνώρισε άμεση απήχηση και αναγνώριση από τους καταναλωτές χάρη στην άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει, στην μεγάλη γκάμα χιλιάδων διαφορετικών προϊόντων, στις αμέτρητες επιλογές που κυμαίνονται από φυσικές τροφές, υπερτροφές, παιδικές τροφές, δίκοκκα χωρίς γλουτένη, μέχρι φυσικά συμπληρώματα διατροφής, απορρυπαντικά, χύμα προϊόντα και προϊόντα περιποίησης, παρέχοντας παράλληλα και δωρεάν συμβουλές και συνταγές.

Τα ηλεκτρονικά του καταστήματα bio2go.gr και olaxyma.gr αποτελούν την επέκταση του φυσικού καταστήματος, προσφέροντας έναν πλούτο υγείας με ένα μόνο κλικ.

Επιπλέον προσφέρουν τη δυνατότητα συνεργασίας με πελάτες Χονδρικής με άμεσα ανταποδοτικά οφέλη και προοπτικές ισχυρής ανάπτυξης χωρίς όριο ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας. Δημιουργούνται έτσι πυλώνες υγιών συνεργασιών σεβόμενες πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία με κορμό το ήθος, την συνέπεια και την ποιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση