«Γούρι Αγάπης» Το καλύτερο δώρο για το χρόνο που έρχεται στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 09:01 «Γούρι Αγάπης» Το καλύτερο δώρο για το χρόνο που έρχεται στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»!

Για 5η συνεχή χρονιά το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα ακόμη πολύ όμορφο κόσμημα, το «Γούρι Αγάπης» για το 2018.

Το 2018 αναμένεται να είναι μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις που μόνο με την αγάπη και την αλληλεγγύη μπορούν να αντιμετωπιστούν.  Με αυτό ως γνώμονα, το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» δημιούργησε το «Γούρι Αγάπης» για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο». Το 8 λοιπόν για μας δεν είναι ένας απλός αριθμός, είναι μια διπλή καρδιά που αγκαλιάζει τον συνάνθρωπό μας για να του δώσει δύναμη και κουράγιο. 

Είναι ένα πολύ όμορφο κόσμημα, σε προσιτή τιμή. Σε καθαρό ασήμι ή επιμεταλλωμένο ορείχαλκο αποτελεί το ιδανικό δώρο για αυτούς που αγαπάτε. Το κόσμημα διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: λευκό, ροζ, κίτρινο και μαύρο πλατίνωμα.

Το «Γούρι Αγάπης» θα διατίθεται αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το  «Γούρι Αγάπης» παρουσίασε λίγο πριν τα φετινά "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ", η κ. Σοφία Κροντηρά.

Δείτε το βίντεο:

 

Φυσικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία, θα βρείτε ακόμη πάρα πολλά και όμορφα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές για όλους όσους αγαπάτε και θέλετε αυτές τις γιορτές να τους δωρίσετε κάτι ξεχωριστό.

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» Ευχόμαστε η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2018. Καλές γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση