Ημέρα της Γυναίκας (του Νίκου Πάπουτσα)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 19:18 Ημέρα της Γυναίκας (του Νίκου Πάπουτσα)

Γράφει ο Νίκος Πάπουτσας...

Στις 8 του Μάρτη είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Είναι η παγκόσμια ημέρα που η Γυναίκα, η επαγγελματίας, η μάνα, η κόρη, η καθημερινά αγωνιζόμενη, η επιστήμονας, η σπουδάστρια, η καλλιτέχνιδα, η σύντροφος, η συνταξιούχος μα και εκείνη που ως άτομο με ειδικές ανάγκες προσπαθεί ακούραστα να κάνει τη φωνή της να ακουστεί, αναδεικνύεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας για όλα όσα δημιουργεί και δίνει στον κόσμο μας.

Με τον κοπιώδη κι ενεργό της ρόλο μέσα στον κοινωνικό ιστό, ο πολιτισμός μας δεν θα είχε φτάσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα χωρίς τη σημαντικότατη συμμετοχή της Γυναίκας.
 
Δεν είναι μονάχα η κοινωνία που πρέπει με ειλικρίνεια να ευχαριστήσει τη Γυναίκα για την προσφορά και όλες τις κοινωνικές της διεκδικήσεις που άλλαξαν τον κόσμο μας, είναι και η ίδια η Ιστορία η οποία χωρίς τη Γυναίκα θα ήταν εντελώς διαφορετική και σίγουρα λιγότερο ανθρώπινη. Γι’ αυτό τιμούμε τη Γυναίκα και εμπράκτως αναγνωρίζουμε την αξία της.

Νίκος Ε. Πάπουτσας
Δικηγόρος - Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση