Μέσι: Έκαναν γιγάντιο σκίτσο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή σε αποξηραμένη λίμνη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 11:44 Μέσι: Έκαναν γιγάντιο σκίτσο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή σε αποξηραμένη λίμνη

Ένα γιγάντιο σκίτσο του κορυφαίου Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λιονελ Μέσι δεσπόζει στη μέση μιας αποξηραμένης λίμνης στο Ιράν. Για την σχεδίαση, οι δημιουργοί του έργα χρειάστηκε να χωρίσουν την έκταση που θα χρειαζόντουσαν στα πέντε και χρησιμοποίησαν… GPS. 

Το σκίτσο 2 χιλιομέτρων βρίσκεται στην αποξηραμένη λίμνη της πόλης Σιρτζάν και δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Αμπολφαζί Σαντεγκί και την ομάδα του. Χρησιμοποιήθηκε μείγμα κάρβουνου με νερό στο έδαφος της ερήμου, ενώ για να μπορέσουν να σχεδιάσουν τον Λιονελ Μέσι έπρεπε να χωρίσουν στα πέντε την έκταση που χρειαζόντουσαν και χρησιμοποίησαν… GPS. 

«Τα μάτια και το στόμα του ποδοσφαιριστή ήταν ένα έργο, το αριστερό αυτί του παίκτη ήταν ένα άλλο, το σώμα σε άλλο κομμάτι και το eternal 10 ένα άλλο», δήλωσε ο καλλιτέχνης Αμπολφαζί Σαντεγκί.

Δείτε το σκίτσο:

Μόλις δημοσιεύθηκαν το βίντεο και οι φωτογραφίες στο Instagram του καλλιτέχνη, τις αναδημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Messi store.

«Απίστευτο δώρο γενεθλίων για τον @leomessi. Δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο», αναφέρεται στην ανάρτηση του Messi store.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση