Ο Ολυμπιακός ζήτησε 10 εκατομμύρια ευρώ από την Τράμπζονσπορ για Μασούρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 18:07 Ο Ολυμπιακός ζήτησε 10 εκατομμύρια ευρώ από την Τράμπζονσπορ για Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το όνομα του διεθνή Έλληνα εξτρέμ να παίζει δυνατά στην Τουρκία και συγκεκριμένα για την Τράμπζονσπορ, η οποία έχει στο ρόστερ τους Μπακασέτα και Σιώπη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του CNN Turk να αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι το “φλερτ” δεν  προχώρησε λόγω των ανταλλαγμάτων που ζήτησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

«Η Τράμπζονσπορ ενισχύθηκε επιθετικά με τον Κουασί και ο Αμπντουλάχ Αβτζί ζήτησε δύο εξτρέμ. Ο Έλληνας Γιώργος Μασούρας ήταν ο ένας, αλλά ο Ολυμπιακός ζήτησε κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του καναλιού.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κι άλλα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Μασούρα να έχει μιλήσει με τους Μπακασέτα και Σιώπη που παίζουν στην Τράμπζονσπορ, σχετικά με τον ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Τουρκία.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση