Πελέ: «Κάνω την τελευταία χημειοθεραπεία για το 2021 και ετοιμάζομαι για τις γιορτές»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 10:41 Πελέ: «Κάνω την τελευταία χημειοθεραπεία για το 2021 και ετοιμάζομαι για τις γιορτές»

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας και βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο, κάνοντας χημειοθεραπείες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Στην πιο πρόσφατη από αυτές, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος της Σάντος και της “σελεσάο”, ενημέρωσε τους φίλους του ότι θα παραμείνει για λίγο ακόμη στο νοσοκομείο, με στόχο να είναι σπίτι του στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ανάρτηση του Πελέ

«Φίλοι μου, από τις 30 Σεπτεμβρίου που έφυγα από το νοσοκομείο, ξέρετε ότι έκανα μικρές χημειοθεραπείες στο πλαίσιο της θεραπείας μου. Σήμερα βρίσκομαι στον Άλμπερτ Αϊνστάιν και κάνω την τελευταία συνεδρία του 2021. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το επίτευγμα μαζί σας. Άλλωστε, κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για να πανηγυρίζω, δεν νομίζετε; Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να κάνω μια νέα σειρά εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ για μερικές μέρες. Μην ανησυχείτε, απλώς ετοιμάζομαι για τις γιορτές!»

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση